Nou circuit Mini Maximum Padel Tour

Maximum Padel Tour presenta el Mini Maximum, un circuit pensant per a infants de 7 a 17 anys. El circuit, que començarà el proper 3 de juliol i finalitzarà el 23 d’octubre, comptarà amb 11 tornejos de cap de setmana i un Màster Final.

La presentació del nou circuit ha tingut lloc al Tennis Salou H2O, que és el club que acollirà la primera i última prova del calendari. El director del club, Jose Luis Molina, ha destacat que “la idea d’aquest projecte es va començar a gestionar al 2019 durant unes proves que es van celebrar al club, però que no van tenir continuïtat degut a la pandèmia”.

Per la seva banda, Joan Bel, director del Maximum Padel Tour, ha subratllat que “la previsió inicial era de tenir al voltant de 80 jugadors, però degut a l’interès d’altres clubs, considerem que podem assolir més de 1.000 jugadors inscrits”.

El circuit, com s’ha assenyalat, arrenca al Tennis Salou H2O i continuarà pels següents clubs: Padel Indoor Valls, Global Padel Sports, Costa Dorada Golf, Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, Apolo Club Esportiu, Cub Sports Centre i Padel Cambrils.

El circuit comptarà amb el suport de la marca Diset, el principal patrocinador d’aquest circuit.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.