Els 5 errors més comuns a les xarxes socials

Màrqueting digital

Avui en dia, les xarxes socials són vitals per a promocionar qualsevol empresa. Sí, sí, la teva també! Ser Community Manager pot ser una feina molt interessant, però també molt estressant. Si treballes a una agència de publicitat, segurament utilitzes desenes de perfils diferents i és fàcil cometre errors en la gestió d’algun d’ells. Ara t’explicarem alguns dels errors més comuns i que has d’evitar, costi el que costi. Som-hi!

1- Digues no a les faltes d’ortografia!

Aquest és un error bastant comú però, tot i això, molt greu! Cal revisar el teu copy sempre, abans de publicar-ho. Si els usuaris veuen que les teves publicacions contenen faltes d’ortografia, perdràs credibilitat i uns quants matches! Revisa-ho diverses vegades i sí, el corrector ortogràfic és necessari.

2- No tenir una estratègia de continguts en xarxes socials

Publicar perquè sí, sense seguir una lògica, és pitjor que no fer res. Creieu-nos! Abans de posar-te a fer publicacions en sèrie, necessites fer una anàlisi prèvia del teu públic, la competència, la situació del mercat i fixar uns objectius.

3- Tenir el teu perfil a mig fer

Voler estar en mil plataformes diferents alhora, sense tenir el teu perfil correctament completat és un error molt comú. Primer, has d’emplenar tota la informació d’interès al teu perfil, amb els enllaços al teu web i dades de contacte correctes.

4- No paguis per seguidors falsos

Moltes marques han optat per seguir aquesta estratègia i nosaltres us preguntem: De què serveix tenir un nombre altíssim de seguidors que no interactuaran amb el teu contingut? És millor la qualitat que la quantitat.

5- No t’obsessionis amb els hashtags

Els hashtags són importants, però seguint una estratègia. No té sentit utilitzar hasthags cada 2 paraules, posa’ls amb les paraules clau. Fes un estudi dels hashtags més rellevants del teu sector i descobriràs aquells que et convé incloure a les teves publicacions.

Aquests són només alguns dels errors que es cometen a les xarxes, però internet està ple de contingut que ens agradaria esborrar! Cometre alguns d’aquests errors pot provocar greus conseqüències a la imatge de la teva empresa. Si vols tenir una comunitat satisfeta i no haver d’enfrontar-te a una crisi de reputació online, evitar aquests error és el primer pas a seguir. No ho oblidis!

Bemarketing

Et farem arribar a tothom

www.bemarketing.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.