Els actes previs de la Fira de Sant Jaume de Reus comencen amb el campionat de Catalunya de Pura Raça Espanyola

El Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola, organitzat per l’Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona i l’ANCCE, comença aquest dimarts, 24 de juliol en el marc de la 23a Fira del Cavall de la Fira de Sant Jaume, avui comença al recinte del Parc de la Festa, que organitza Reus Promoció amb la col·laboració de l’Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona.

Aquest campionat compta amb una excel·lent participació ja que finalment s’ha arribat al centenar de cavalls inscrits. Aquest tipus de campionats valoren la morfologia dels animals de pura raça espanyola, la seva «bellesa», i la perfecció dels seus moviments. En total, es lliuraran 90 trofeus en 15 categories, dividits entre mascles i femelles. La majoria dels cavalls participants provenen de Catalunya, però també hi ha exemplars de les Illes Balears, País Valencià, Madrid, Andalusia, França i Suïssa. El campionat finalitzarà demà dimecres dia 25 a la tarda.

D’altra banda, el dijous 26, de 19 a 22 h i el divendres 27, a partir de les 18 h, tindrà lloc el campionat de Horse ball (bàsquet a cavall) que aquest any s’amplia, i passa de ser una modalitat d’exhibició, com a les passades edicions, a ser el torneig «Ciutat de Reus».

La Fira del Cavall és l’esdeveniment més destacat de la Fira de Sant Jaume, i en aquests moments és l’única fira de cavalls que es realitza a Catalunya. Organitzada per l’Associació dels Amics del Cavall de les comarques de Tarragona, aquest any es segueix potenciant el seu protagonisme, i per aquest motiu els dies previs al cap de setmana es realitzen diferents concursos.

 

Programa Sant Jaume 2018

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.