Els amants del Cosplay tenen una cita a La Fira Centre Comercial el proper 9 de juny

IrasshaiCosplayContest
Els amants del Cosplay tenen una cita a La Fira Centre Comercial el proper 9 de juny

 

La cinquena edició de l’Irasshai Cosplay Contest, esdeveniment dedicat al Cosplay, on els participants utilitzen disfresses, vestits i accessoris que representen a personatges específics, arribarà el proper 9 de juny al Parc de Sant Jordi i a la Plaça de l’Univers, al costat de La Fira Centre Comercial. L’esdeveniment que organitza l’associació juvenil Irasshai, és una cita anual fixa i del tot consolidada dels cosplayers.

La jornada d’activitats s’iniciarà a les 11 del matí amb sessions fotogràfiques que serviran per al concurs que es convocarà a les xarxes. Una hora més tard tindran lloc les activitats infantils de pintacares i creació de disfresses i durant tota la resta del dia hi haurà un servei de PhotoCosplay de manera que els assistents que no vagin disfressats, es podran disfressar i fer-se una foto de record. Una desfilada de cosplayers, el concurs de creació de disfresses  o una exhibició de balls, completaran l’Irasshai Cosplay Contest. La Plaça de l’Univers estarà plena tot el dia de diferents estands i carpes de col·laboradors i establiments de venda de productes japonesos o relacionats amb el Cosplay.

Pel que fa al jurat dels concursos que es faran durant la jornada, s’ha convidat a reconeguts influencers del sector com Mintolada, FoolyCosplay i KisaCosplay. Tots ells tenen milers de seguidors a les xarxes socials i són un referent per als joves i adolescents que practiquen el Cosplay. L’esdeveniment compta amb el suport de diverses administracions públiques i també de La Fira, centre comercial gestionat per MerlinProperties.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.