Els Premis Cambra reconeixeran aquest dijous els èxits de 32 empreses de la demarcació cameral

  • El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la gala de lliurament, que
    reunirà més de 600 persones al Tecnoparc de Reus
  • Els cinc premis comarcals, principal novetat d’una edició que té com a eixos
    vertebradors la sostenibilitat i la innovació tecnològica

Els Premis Cambra 2019 reconeixeran la progressió, l’aposta per l’I+D i
per la internacionalització, la trajectòria i els valors d’un total de 32 empreses de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus, que comprèn les comarques del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha destacat en la roda de premsa celebrada avui la novetat que suposen els 5 premis comarcals que lliuraran els presidents dels 5 Consells Comarcals de la demarcació cameral. Segons Just, “des de l’inici d’aquesta nova etapa a la Cambra hem dit que hem d’obrir-nos a tot el nostre territori i amb els premis a empreses de totes les comarques i la presència dels presidents dels Consells Comarcals ho volem escenificar”.

El president de la Cambra també ha destacat el reconeixement als valors humans i mediambientals que suposen els tres Premis d’Honor, concedits a l’empresari Xavier Martínez, pel projecte turístic de la Casa Navàs; a la Fundació Rosa Maria Vivar, pel centre de tractaments no farmacològics per a malalts d’Alzheimer; i al Monestir de Poblet, pel programa de sostenibilitat energètica i ambiental ‘Cosmos Poblet’.

Per la seva banda, la vicepresidenta primera de la Cambra i presidenta del Comitè Organitzador d’aquests Premis Cambra, Àgatha Girbes, ha posat en valor “la diversitat sectorial de les empreses guardonades” i “la participació de tots els òrgans de la Cambra en el procés de selecció de les empreses premiades, tant dels membres del Comitè Organitzador, com de les Comissions i els delegats territorials, sense oblidar el personal tècnic de la Cambra”.

Una altra de les novetats són els 3 premis atorgat per empreses, que demostren “la voluntat de la Cambra d’obrir-se al teixit per al qual treballem”. Girbes ha aclarit que els criteris per atorgar els guardons han estat diversos: la internacionalització, la innovació, la trajectòria… En aquest sentit ha subratllat “la sostenibilitat ambiental, el compromís social i la disrupció tecnològica” com els eixos vertebradors d’una edició que tindrà com eslògan “Sostenibilitat i futur”.

El regidor d’Empresa de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha valorat molt positivament que “aquests premis són una demostració de la vinculació de Reus amb el territori i reforcen la capitalitat de la ciutat, perquè reunir a la plana major de les empreses de 5 comarques al Tecnoparc és molt positiu”. En aquest sentit, Prats ha assegurat que “el consistori ha donat suport als premis des de la primera edició i volem seguir col·laborant amb aquesta iniciativa”.

Premis de Periodisme

Com ha estat habitual en els últims anys, els Premis Cambra reconeixeran també un seguit de treballs periodístics per la seva aportació en la divulgació del desenvolupament empresarial de les nostres comarques o en la denúncia dels dèficits d’infraestructures i altres factors de competitivitat que perjudiquen el creixement de les empreses del territori. En aquesta ocasió, un total de 6 periodistes de mitjans de comunicació del territori rebran el guardó en les categories de Premsa Escrita, Premsa Digital, Televisió i Ràdio.

Relació premiats premis cambra.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.