Reus vol distingir el comerç amb una certificació de Qualitat

Reus certificació de qualitat

Durant les darreres setmanes, el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha mantingut una ronda d’entrevistes amb diferents representants de les associacions del teixit comercial de la ciutat per tal d’analitzar conjuntament les principals línies d’acció de la regidoria en relació al comerç reusenc.

Arran d’aquestes trobades s’ha acordat que un dels primers projectes serà l’elaboració d’un protocol per a una Certificació de Qualitat del comerç. Determinar els aspectes que atorgaran un distintiu que refereixi una garantia de qualitat al comerç i un indicador de confiança envers els clients, elaborar-ne les bases i implantar-ho ens ha de permetre visualitzar i posicionar encara més el comerç de la ciutat.

Les reunions que ha mantingut Prats han estat amb representants de la Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus, Passeig Prim-Sunyer Eix Comercial, La Fira Centre Comercial, El Pallol, Comerç Solidari Reus.

Aquestes sessions de treball amb els membres de les diferents entitats han tingut dos objectius principals, per una banda, conèixer en profunditat i contrastar aspectes de cada entitat i la seva visió del comerç a la ciutat i per altra exposar i analitzar conjuntament les principals línies d’acció de la regidoria envers el comerç.

En aquest sentit, s’ha pogut recollir el moment que viu cada entitat en relació als associats, les línies principals d’acció, els punts claus de les dificultats actuals del comerç, el paper que demanen a l’administració local, etc.

I per altra banda, s’han contrastat els principals projectes que des de la regidoria es comencen a treballar, amb la voluntat i el compromís de fer-ho conjuntament, creant equips de treball per a diferents projectes.

Una altra de les línies de treball serà cercar accions innovadores per donar una imatge més atractiva a alguns dels nostres carrers davant la presència de locals buits, fet que genera una situació de discontinuïtat comercial que de vegades no convida a passar-hi. Accions que han de permetre activar i animar a la ubicació de nous establiments.

I finalment també buscar fórmules per tal que les entitats creixin en associats consolidant un comerç encara més fort i actiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.