Els regatistes d’Optimist del CNCB tornen amb 4 trofeus del Gran Premi Principat d’Andorra celebrat al Club Nàutic d’Arenys de Mar

Velas nens Cambrils 2019

El Club Nàutic d’Arenys de Mar acollia aquest passat cap de setmana, 9 i 10 de novembre, la XXXI edició del Gran Premi Principat d’Andorra de vela organitzat per la Federació Andorrana de Vela. La competició incloïa les classes Optimist G1 i G2, Làser Standard, Làser Radial, Làser 4.7, Europe, 420, Patí a Vela i Creuers RI.

Veles Cambrils 2019Del Club Nàutic Cambrils hi van prendre part onze regatistes d’Optimist, els quals van fer un molt bon paper, tot i les dificultats del cap de setmana. I és que el poc vent que va bufar va complicar la navegació permetent fer només dues proves dissabte i tan sols una diumenge. Amb tot, cal fer incís en l’esforç de la Federació Andorrana de Vela perquè es poguessin realitzar les proves.

En G1 Joan Domingo quedava 1r Sub11 i Joan Fargas 3r Sub13. En G2 Ariadna Ferrer era 1a Sub16 i Iker Múgica 3r Sub11. Els seus companys d’equip que també hi van participar van ser Laura Williams, Guillem Mateu i Ricardo De March en G1 i Gonzalo Alberto, Sergi Muñoz, Adam Gassol i Gisel Fontana en G2. Els van acompanyar Leandre Garcia i Oriol Oliva, els seus entrenadors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.