En joc el VII Open Nacional “Ciutat de Reus” Pre World Tennis Tour 2020 Autolica Mercedes Benz del Monterols

En joc el VII Open Nacional “Ciutat de Reus” Pre World Tennis Tour 2020

Durant aquesta setmana s’està disputant al Club Tennis Reus Monterols l’Open Nacional Pre World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz – Torneig Ciutat de Reus.

Aquest torneig prèvi a l’ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz compta amb la participació de més de 64 jugadors en la categoria absoluta masculina, entre els que destaquen Guillem Arnó Blasi, cap de sèrie número 1 o Oriol Fillat, cap de sèrie número 2.

Com a representació del Monterols hi participaran Òscar Gavaldà, Nil Vidal, Arnau Miralles, Adrià Fochs, Mario Ruz, Arnau Santillana Adan Parés, Alex Zeppa, Adrià Borrallo, Arnau Valls, Didac Barroso, Sergi Roviralta.

Els jugadors d’aquest torneig es disputen, a les pistes del Club Tennis Reus Monterols, la possibilitat d’aconseguir participar al Torneig Internacional de tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz que es jugarà del 30 de març al 5 d’abril amb un accés directe a la fase prèvia.

El Club Tennis Reus Monterols restarà obert per a tots aquells que estiguin interessats en venir a veure partits d’aquest campionat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.