Exposició dels cartells ecolars del Fem Coral 2017

La videoteca del Centre de Lectura exposa fins el 31 de maig la mostra dels cartells escolars anunciadors del “Fem Coral. Tots el camins porten a Reus!”. Un any més, els dissenys han anat a càrrec dels nens i les nenes que participen d’aquest programa educatiu, més d’un miler de cartells dels quals cada centre ha escollit el que el representa. Les imatges també estan penjades al web de l’Ajuntament. La cantata, que tindrà lloc el dimarts 30 de maig a les 17:30 h al Pavelló Olímpic Municipal, s’inclou enguan y en la programació de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

Més de 1.200 alumnes de 29 escoles de Reus poblacions veïnes participaran en un concert que, com cada edició, té la presència de les famílies dels infants i altres representants de la comunitat educativa.

«Fem Coral» forma part del conjunt de recursos i activitats educatives que la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística posa a l’abast dels centres educatius de la ciutat per tal de participar i acompanyar la comunitat educativa en la formació i l’educació de les persones des de l’inici de l’escolarització fins a l’edat adulta. El «Fem Coral» fomenta l’aprenentatge de la música i del cant coral entre l’alumnat com un element integrador de convivència i cohesió social i, tanmateix, contribuir a la creació de corals infantils a partir de les mateixes escoles.

El programa es desenvolupa amb alumnes de 4t, 5è o 6è de primària amb sessions musicals amb els mestres de música dels centres educatiu i el director musical del programa per treballar el repertori anual i preparar el concert de cloenda que s’adreça a les famílies a final de curs.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.