Factors per influir i persuadir la teva audiència

Factors per influir i persuadir la teva audiència
Màrqueting digital

Quan definim una estratègia de màrqueting el nostre objectiu principal és influir en la
decisió de compra de l’audiència perquè es decanti pel nostre producte o servei. Una norma que mai hem d’oblidar és que serà molt més fàcil treballar sobre les percepcions de l’audiència enlloc d’intentar canviar-les.

Reciprocitat – Possiblement el factor més important. És necessari tenir clar qui és el teu consumidor més directe, aquesta és la base per a identificar el que resulta atractiu per a la teva audiència i així establir el principi de reciprocitat.

Escasedat – Per norma general les persones tendim a comprar un producte o servei quan ens adonem que la seva disponibilitat és limitada, ja que li atribuïm més valor del que té pel fet de ser difícil d’aconseguir. Per tant, el factor de la oferta i la demanda és molt important.

Autoritat – L’ésser humà tendeix a acceptar els consells o suggeriments quan venen donats per persones expertes. Per tant, quan un client té dubtes sobre l’adquisició d’un producte o servei tendeix a realitzar una recerca per Internet per a buscar l’opinió dels professionals. Les empreses utilitzen personatges del mateix sector coneguts o ben valorats socialment per aconseguir el prestigi desitjat.

Coherència – Has de conèixer el comportament que assumeixen els usuaris en funció del que realitzen, diuen o compren. Una bona manera d’augmentar la possibilitat de que l’audiència es torni consumidora és realitzar una prova gratuïta del producte o servei o bé crear formularis de contacte. A més, has de recordar que els anuncis hauran d’estar enfocats a aquelles persones que ja hagin visitat o comprat a la teva web anteriorment i no en usuaris a qui vols captar per primer cop.

Simpatia – Normalment els clients tendeixen a comprar productes o adquirir serveis a persones o empreses amb les que senten una connexió, coneixen o se senten identificades. Per aquest motiu hauràs de tenir clar quin és el perfil de la teva audiència i influir a través dels seus gustos i interessos. Per tant, per aconseguir que un client ens sigui fidel, haurem de transmetre empatia, coherència i experiència en el sector per tal que se senti identificat amb l’empresa. Si a sobre aconseguim transmetre exclusivitat, el nostre percentatge de clients augmentarà considerablement.

 

Bemarketing
Et farem arribar a tothom
www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.