El FEC escalfa motors

El FEC escalfa motors

Amb el mes de març arriba un dels festivals estratègics de la ciutat, el Festival Europeu
de Curtmetratges que enguany celebra el seu 20è aniversari amb una edició més festiva i oberta a tota la ciutadania. De moment, el FEC escalfa motors amb el Taller de Minicurts, una porta oberta al món de l’animació, pensat perquè nens i nenes puguin participar i entendre aquesta eina, explorar les seves possibilitats virtuals, descobrir la riquesa expressiva del llenguatge audiovisual o fomentar la creativitat i el treball del grup, un taller que finalitza el dia 10 de març.

Aquest mes comença també una nova activitat al CIMIR que portarà tallers, cursos, xerrades i trobades al voltant del món de la imatge (fotogràfica o audiovisual) que s’ha batejat com «Els Dimarts al Centre de la Imatge Mas Iglesias». Des de les 11:00h fins a les 19:00h es duran a terme setmanalment propostes emmarcades en diferents cicles: «Pous de memòria», «Aprèn» i «Inspira’t». A més, als migdies es promouran xerrades mentre es menja alguna cosa amb la instal·lació d’uns food tracks als jardins del CIMIR. Els temes en els que se centraran totes aquestes activitats, que s’allargaran també durant l’abril i el maig, són esport, transport públic, l’església durant el franquisme, el vermut o l’excursionisme, entre altres.

La Trobada de Corals Infantils, que es farà el dia 17 de març, o els Tres Tombs, el primer diumenge del mes, conjuntament amb una gran proposta de música i teatre promoguda
pels teatres Bartrina i Fortuny, complementen la programació d’aquest mes. Precisament, destacar un dels concerts del mes, el dia 23 de març, protagonitzat per una de les estrelles més mediàtiques de l’Estat espanyol, David Bustamante, que presentarà el seu disc «Amor de los dos» al Teatre Fortuny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.