Festa del col·leccionisme de Lego i Playmobil, els dies 12 i 13 de novembre a Gelida

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Bella vila de l’Alt Penedès a pocs minuts de Barcelona, és un punt ideal per a una escapada de cap de setmana. És de destacar el seu antic castell anterior al segle X, la multitud de fonts que es reparteixen per tot el municipi i potser com a cosa més característica i singular, hem de nomenar l’emblemàtic funicular de fusta, construït en 1924, per Santiago Rubió i Tudurí. Dedicat a aquest element, Gelida celebra cada any a primers de novembre, La Funfira. Una celebració creada a l’entorn del funicular dedicada a la mobilitat sostenible i al respecte al medi ambient. Funifira, abasta diferents activitats, relacionades amb la gastronomia, oci ferroviari i moltes altres experiències. Enguany Funfira, celebra la seva 12a edició i a volgut celebrar-ho amb una festa del col·leccionisme de Playmobil i LEGO. Aquesta tasca ha estat encarregada a Esplay, companyia especialitzada en aquestes labors.

La mostra de Esplay comptarà amb més d’una desena de diorames tant de Playmobil com de LEGO, basats prioritàriament, en la temàtica de la mobilitat sostenible, reciclatge i el respecte amb el medi ambient..

Així mateix els més petits podran divertir-se amb castells inflables, tallers de dibuix, xapes i caretes, presentant la gran atracció del taller LEGO, on el visitant, tindrà a la seva disposició i lliure albir, més de 10.000 peces d’aquesta marca, per a fer córrer la seva imaginació i creativitat.

L’esdeveniment tindrà lloc durant els dies 12 i 13 de novembre, en horari de matí i tarda, repartit entre Saló d’Espectacles UCG i Pista de Jardí UCG.
El preu serà de 1,5 € i els menors de 2 anys i els socis del Club Super 3 tindran entrada gratis.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.