Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia

Misericòrdia

Actes tradicionals i propostes de caràcter més lúdic es donen la mà per donar forma a la programació de les Festes de la Mare de Déu de Misericòdia, la celeració dedicada a la patrona de Reus. Com cada any, les festes ens ofereixen una nova oportunitat de viure
la ciutat d’una manera intensa i de comprovar la vitalitat de les tradicions que ens identifiquen com a reusencs. Són, també, una cita obligada per a les entitats i associacions que integren el nostre ric teixit ciutadà, gràcies a l’empenta de les quals és possible definir una àmplia programació d’activitats que enguany s’emmarca en les commemoracions de l’Any Roseta Mauri i de l’Any Peret Ganxet.

Des d’aquestes pàgines vull agrair un cop més la tasca i la implicació de les persones i les entitats que fan possible la commemoració, que cada any es renova i s’actualitza sense perdre el segell distintiu que la fa singular i inconfusible. Per aquest motiu, perquè la flama que li dona caliu es mantingui ben encesa i ben alta, us convido a totes i a tots a gaudir-ne i a fer-la vostra.

Bones festes de Misericòrdia!

Carles Pellicer Punyed

Alcalde de Reus en funcions

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.