Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia

Misericòrdia

Actes tradicionals i propostes de caràcter més lúdic es donen la mà per donar forma a la programació de les Festes de la Mare de Déu de Misericòdia, la celeració dedicada a la patrona de Reus. Com cada any, les festes ens ofereixen una nova oportunitat de viure
la ciutat d’una manera intensa i de comprovar la vitalitat de les tradicions que ens identifiquen com a reusencs. Són, també, una cita obligada per a les entitats i associacions que integren el nostre ric teixit ciutadà, gràcies a l’empenta de les quals és possible definir una àmplia programació d’activitats que enguany s’emmarca en les commemoracions de l’Any Roseta Mauri i de l’Any Peret Ganxet.

Des d’aquestes pàgines vull agrair un cop més la tasca i la implicació de les persones i les entitats que fan possible la commemoració, que cada any es renova i s’actualitza sense perdre el segell distintiu que la fa singular i inconfusible. Per aquest motiu, perquè la flama que li dona caliu es mantingui ben encesa i ben alta, us convido a totes i a tots a gaudir-ne i a fer-la vostra.

Bones festes de Misericòrdia!

Carles Pellicer Punyed

Alcalde de Reus en funcions

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.