Jornades Gastronòmiques del Calamar

Jornada del Calamar

Cambrils

El calamar serà el protagonista principal dels menús d’una trentena restaurants de Cambrils.

La cinquena edició de les jornades gastronòmiques del calamar oferirà una àmplia varietat de propostes al voltant d’aquest mol·lusc marí del 27 de setembre al 13 d’octubre.

Després de la pausa estival, amb les jornades del calamar Cambrils reprèn un calendari
gastronòmic impulsat amb l’objectiu de reforçar la seva capitalitat gastronòmica, incrementar les visites fora de la temporada més turística i valorar i promocionar productes de quilòmetre 0.

Les jornades del calamar són les sisenes de l’any i, com totes les campanyes, estan organitzades per l’Ajuntament conjuntament amb el sector privat. El Patronat de Turisme i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils sumen esforços per atraure visitants durant tot l’any i reivindicar l’excel·lència dels cuiners de Cambrils.

Els restaurants participants en les jornades del calamar ofereixen receptes molt diverses que combinen aquest versàtil mol·lusc amb productes de temporada de la pagesia del territori. Els comensals podran triar entre els plats més tradicionals fins als més innovadors. Es poden trobar farcits,amb la seva tinta, a la romana, confitats, amb arròs, en caldereta, o a la planxa, entre altres maneres de cuinar-los.

Jornades Gastronòmiques del Calamar

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.