Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia

Festes Misericòrdia

Les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia són una data central en el calendari dels reusencs i les reusenques. Una festa oberta a tothom que enguany recuperem plenament després del parèntesi dels darrers dos anys i que ens torna a acostar un ampli ventall de propostes culturals: des d’actes tradicionals i religiosos que homenatgen la nostra patrona a activitats lúdiques destinades a tots els públics.

Les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia són una expressió destacada de la forta identitat col·lectiva i cultural de la nostra ciutat. Una gran celebració ciutadana que sense la feina desinteressada de les persones, entitats i associacions que fan possible els diferents actes no tindria la magnitud ni el lluïment que té i que ens enorgulleix. Per això, des d’aquestes pàgines, vull agrair tota aquesta empenta i la generositat i l’estima a la ciutat que hi ha al darrere.

Reusencs i reusenques, feu-vos vostra la festa. Torneu a sortir al carrer i gaudiu de les activitats que donen sentit a la programació.

Bona festa major!

Carles Pellicer Punyed

Alcalde de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.