• Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia

Les festes de la Mare de Déu de Misericòrdia ens ofereixen una nova oportunitat de viure la ciutat d’una manera intensa i de comprovar la vitalitat de les tradicions que ens identifiquen com a reusencs. Són, també, una cita obligada per a les entitats i associacions que integren el nostre ric teixit ciutadà, gràcies a l’empenta de les quals és possible definir una àmplia programació d’activitats per a tots els públics.
Actes tradicionals i propostes de caràcter més lúdic es donen la mà per donar forma a una programació festiva que té com a escenari diferents indrets de la ciutat, però de manera destacada el santuari de Misericòrdia. És aquest l’indret emblemàtic d’una celebració que té també un marcat component religiós que enguany, any jubilar de la Misericòrdia, té una dimensió especial.
Per tot plegat, des d’aquestes pàgines vull agrair un com més la tasca i la implicació de totes les persones i entitats que fan possible la festa, i convidar-vos a totes i a tots els reusencs a celebrar-la amb el lluïment que es mereix. I vull també, molt especialment, felicitar les reusenques que duen el nom de la patrona de la ciutat: Misericòrdies, Misis, Coris i Coies.
Bona festa major!

Carles Pellicer Punyed
Alcalde de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.