Festival d’ skate i scooter a Cambrils

Els esports sobre rodes tindran protagonisme durant la 64a Fira Multisectorial de Cambrils. La regidoria de Promoció Econòmica, en col·laboració amb l’associació Cultívate, organitzarà un festival d’skate i scooter a l’skatepark de Cambrils. Se celebrarà entre el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny i comptarà amb competicions, tallers formatius i un espai d’exposició especialitzat en skate i scooter.  

La programació engloba les dues modalitats, skate i scooter, i és la mateixa per als dos dies. Les competicions es duran a terme en dies diferents: dissabte skate i diumenge scooter; en horaris de 10h a 14.30h. A partir de les 9 hores es realitzarà  l’obertura d’inscripcions (que ja es pot fer online a través d’aquest enllaç. Es donarà una ampolla d’aigua i fruits secs amb la inscripció.  

Les eliminatòries arrencaran a les 10 hores i es dividiran en tres categories: menors de 10 anys, menors de 16 anys i majors de 16 anys. Les finals començaran al voltant de les 12 hores i el lliurament de premis serà a les 14 hores. Les persones menors de 18 anys hauran de competir amb proteccions obligatòries de casc, genolleres i colzeres.  

Després de dinar, a partir de les 16 hores, començarà el taller d’iniciació d’skate i scooter a càrrec de Cultívate. Està orientat a persones de totes les edats i tindrà un cost de 10 euros per hora. A més, hi haurà un espai de market amb marques especialitzades en el món de l’skate i l’scooter, així com una barra de bar habilitada a l’expositor de Cultívate amb begudes, entrepans calents, freds i snacks.  

D’aquesta manera, la Fira de Cambrils amplia les seves activitats i obre les portes als esports urbans, per tal de fomentar la cultura de l’esport. “Estem convençuts que tindrà molt d’èxit la iniciativa, perquè cada vegada més joves i infants s’endinsen en el món de l’skate i l’scooter. Nosaltres només volem donar-los eines i recursos perquè puguin practicar l’esport amb seguretat”, indica el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos  Romera Gil. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.