Festival Internacional de Música Costa Daurada Salou

Salou està fent una aposta decidida per potenciar i dinamitzar la cultura en tots els seus vessants. Una mostra clara d’aquesta voluntat és el Festival Internacional de Música Costa Daurada Salou, una fórmula consolidada que busca convertir-se en un referent cultural i turístic a nivell nacional i internacional.

La sisena edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada ha programat cinc concerts que se celebren tots els diumenges de juliol i el primer d’agost. Aquests concerts, que compten amb virtuosos internacionals, tenen lloc en espais emblemàtics com la Torre Vella, el Patronat de Turisme de Salou i la plaça de les Comunitats Autònomes, al bell mig del concorregut Passeig Jaume I.

Amb l’objectiu d’ampliar l’oferta musical existent, el festival presenta una sofisticada selecció de concerts simfònics i de música de cambra interpretats per reconeguts intèrprets. A més, l’entrada és lliure, promovent així l’accés a la Cultura per a tothom.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “aquest important festival, ja un referent, cada estiu, a Salou, té com a objectiu apropar la música clàssica a la ciutadania perquè n’apreciï el seu valor i la seva funció des del punt de vista estètic, social i cultural”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Culturals, Julia Gómez, ha assenyalat “la nostra voluntat d’apostar per la cultura, en tots els seus àmbits, i la música clàssica per a tots els públics és una excel·lent fórmula, tant per a residents com per als visitants”.

Un dels concerts destacats és el que tindrà lloc el proper diumenge a les 20h30 en els jardins del Patronat de Turisme de Salou. Nicolas Horvath, al piano, interpretarà ‘Somni d’una nit d’estiu‘, una peça que captivarà els assistents i els transportarà a un somni estiuenc.

Una setmana després, per acomiadar el mes de juliol amb una experiència musical inoblidable, la Torre Vella acollirà ‘Clàssics a la fresca‘, interpretat per la Salou Festival Orchestra. Aquest programa clàssic i refrescant compta amb la participació de tres solistes i virtuosos: Giuseppe Nesse a la flauta, Anna Casals a l’arpa i Jorge Sierra al violoncel. Sota la direcció del convidat portuguès Filipe Cunha, l’orquestra brindarà una actuació que captarà, sens dubte, el públic.

Per cloure en gran estil, el 6 d’agost a les 21h30, la plaça de les Comunitats Autònomes es convertirà en l’escenari perfecte per gaudir d‘Un Estiu de Pel·lícula – Una Nit Lluminosa‘. Sota la direcció del reconegut Melani Mestre, aquest concert oferirà una recopilació de les millors bandes sonores i sintonies de tots els temps per celebrar el 50è aniversari de la Font Lluminosa. Una oportunitat única per viure una nit màgica, en què la música es fon amb el paisatge salouenc.

El Festival Internacional de Música Costa Daurada és una mostra clara de l’aposta decidida de Salou per potenciar la cultura i convertir-se en un referent turístic i cultural. Amb una programació eclèctica i de qualitat, aquest festival aconsegueix captar l’atenció tant dels residents com dels turistes, però sobretot als amants de la música, oferint una experiència cultural única i enriquidora.

Salou es consolida com una destinació que combina el sol, la platja i la cultura, una fórmula irresistible per a tots aquells que busquen viure experiències inoblidables.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.