La fibra òptica arribarà al nucli urbà de les Borges a l’estiu

La fibra òptica arribarà al nucli urbà de les Borges a l’estiu

Les Borges del Camp tindrà fibra òptica al nucli urbà en un termini breu de temps, que l’Ajuntament calcula que podria ser a l’estiu un cop aprovi el pla de desplegament que permetrà que les vivendes, les empreses i els serveis municipals de les Borges gaudeixen d’aquesta tecnologia que millorarà substancialment la velocitat d’accés a Internet, que passarà a ser de 100 Mb.

La fibra òptica arribarà a les Borges del Camp a través d’una torre de distribució que s’ubicarà al polígon industrial del poble, a partir de la qual s’estendrà el cablejat d’aquest nou servei resseguint les façanes de les vivendes. Les connexions a les cases es farà mitjançant les entrades de telefonia que ja utilitzen altres operadors.

Un cop es faci el desplegament els usuaris podran contractar els serveis de la fibra òptica, tot i que el desplegament es farà independentment del nombre d’altes que es registrin. El preu promig del servei serà de 30 euros mensuals, IVA inclòs. També es podrà contractar telefonia fixa amb una tarifa plana d’entre 8 i 12 euros al mes i telefonia mòbil a un preu d’entre 11,75 i 29,5 euros al mes, IVA inclòs, segons l’accés a dades que es contracti i que pot oscil·lar entre 2 i 20 Gb mensuals. Aquests serveis inclouen les trucades il·limitades.

El desplegament i el servei anirà a càrrec de l’empresa None-Tec, registrada com a operadora d’internet al Consejo Nacional del Mercado de les Comunicacions (CNMC), que ja ha  cablejat el municipi de Castellvell del Camp amb resultats satisfactoris. A més, None-tec també ofereix serveix de connexió a Internet via ràdio a les zones on no hi ha cobertura o és molt deficitària.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.