Ficommerce 2017: la Fira de Comerç i Màrqueting Digital de Reus

La V Edició de Ficommerce està a punt d’aterrar a la ciutat de Reus, una fira de Comerç i Màrqueting Digital que s’està fent un gran buit en les fires del sector.

El dia 21 de març centenars de persones s’acostaran a la Fira de Reus per gaudir d’una agenda molt completa plena de tallers i conferències que no deixaran indiferent a ningú.

 

ficommerce3-1024x576

PARTICIPA EN EL SORTEIG DE DOS ENTRADES AQUÍ

Ficommerce comptarà amb la presència d’importants experts que ens delectaran amb els seus coneixements. Temes com a estratègies en campanyes o la gestió de les xarxes socials i tallers com els de SEO o videomarketing seran impartits per importants professionals del sector al llarg del dia.

Però si, a més, el que vols és donar-te a conèixer, Ficcomerce et dóna l’oportunitat al seu espai networking on podràs obtenir un estand (sol·licitant-anticipadament) i atendre de forma personal als clients que acudeixin a la fira i estiguin interessats en els teus serveis. Moltes empreses trien aquesta opció per aconseguir una màxima difusió i contactar amb el públic objectiu.

Assistir a aquest tipus de fires suposa un gran avantatge. El món digital està exposat a continus canvis i novetats als que hem d’estar sempre atents per resaltar per sobre de la nostra competència. Els múltiples tallers i conferències que se’ns ofereixen són una eina fabulosa i necessària per al nostre aprenentatge, sobretot venint de professionals amb indiscutible experiència.

 

ficommerce2

 

Un dels ponents més esperats és José Facchin, professor ESIC i Country Manager d’SEMrush Espanya amb la seva conferència “Millora la teva visibilitat a Google en el sector turístic: Crea contingut.” Facchin compta amb estudis d'”Analista en Sistemes de la Informació” i “Relacions Públiques i Institucionals”. Va enfocar la seva carrera al màrqueting turístic després de passar més de 10 anys dedicant-se a la gestió hotelera i turística, pel que és tot un entès en la matèria. Amb els anys ha anat enriquint-se amb diferents cursos relacionats amb el màrqueting digital com “Branding”, “Community Manager” o “Direcció de gestió i Recursos Humans”. En l’actualitat, és Formador i Consultor de Màrqueting Digital Freelance, fundador de la seva pròpia agència de màrqueting “JF-Digital” i Director de Continguts de SEMrush Espanya, una eina SEO indispensable per a tot professional del màrqueting digital.

A partir de les 08.30 h del dia 21 es podran recollir les acreditacions i, després de la inauguració, començaran les diferents ponències i tallers que estaran presents al llarg del dia.

Us deixem l’horari complet de Ficommerce 2017 perquè conegueu tots els detalls:

Horari Ficommerce 2017

08:30 – 09:00h Acreditaciones
09:00 – 09:15h Inauguración
09:20 – 10:00h Ponencia, El poder de la Escucha, CARLOS CALVO, Profesor ESIC, Digital Champion Coffee Department Nestlé.
10:00 – 11:00h Ponencia, Estrategia de fidelización de clientes utilizando mktg online, RAFA LIÑÁN, Ceo Veziko.
10:00 – 12:00h Taller El consumidor al poder: de cliente a CEO, LUCCA D’ELL ORO, Profesor ESIC, Director de GOLDstage.
10:00 – 11:00h Ponencia, La gestión de las redes sociales como herramienta de venta, JUAN ANTONIO ROBLES, Co-fundador ADSMURAI.

PAUSA CAFÉ (11:00-11:30)

11:30 – 12:30h Ponencia, Conviértete en un auténtico cazador de keywords y atrae tráfico a tu web. BISTRA IVANOVA, Marketing Manager a Studiogenesis
11:30 – 13:30h ACCIÓN MARKETING
11:30 – 12:30h Ponencia, Aspectos legales que debes tener presente si tienes un negocio online, ALBERT CONDE , Advocat a CRUA & ASSOCIATS Advocats
11:30 – 13:30h Taller SEM ADVANCE: Claves para la gestión, automatización y desarrollo de estrategias en campañas PPC, Alba Blanco, Ecommerce Manager a Cajasdecartón.es
11:30 – 12:00h Ponencia, Cómo llegar a nuevos clientes y mejorar el retorno de campañas publicitarias, Raquel Tejedor, Responsable de nuevo negocio de Bing Ads en MICROSOFT SPAIN.
12:00 – 13:00h Ponencia, Atención al cliente Digital, BILLIE SASTRE, Profesora ESIC, Fundadora de Sastre Martín.
12:30 – 13:30h Taller, VIDEO MARKETING Miguel Ángel Rodríguez, Youtuber y creativo en A3Media, YUMLAND.

VERMUT (13:00-14:00h)

15:00 – 16:00h Ponencia, Mejora tu visibilidad en Google en el sector turístico: Crea contenido, JOSÉ FACCHIN, Profesor ESIC, Country Manager de SEMrush España.
15:30 – 17:00h Taller, ¿Quieres que crezcan tus resultados online? Consíguelo con el Inbound Marketing y el Growth-Driven Design JORDI NAVARRETE,Fundador de Inbound Emotion.
15:30 – 17:30h Taller, SEO ADVANCE, Manuel Riveiro, Especialista en marketing online a B2 Performance.
15:30 – 17:30h Taller, ANALYTICS ADVANCE, Eduardo Sanchez, Fundador Estrategias web y socio en MakingSEM
16:00 – 18:00h Taller, Personal Branding 2.0 para conseguir tu éxito, CHAL JIMÉNEZ, Profesor ESIC, Director General de La Lio Comunicación.
16:30 – 17:30h Ponencia, Datastudio: Dashboards profesionales a tu alcance, OSCAR RODRÍGUEZ ,CEO ID Analytica.
18:00h Entrega de premios

 

ficommerce1

 

T’agradaria anar a Ficommerce? Aquest any Be Marketing serà un dels patrocinadors de la fira i, per celebrar-ho, sortegen a través de la seva pàgina web 2 entrades dobles perquè tu també puguis gaudir de l’esdeveniment. Per participar, només has de deixar les teves dades en aquest formulari i el dia 15 de març coneixerem als guanyadors.

Ens veiem a Ficommerce!

Molta sort!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.