Fitness Park arriba a La Fira Centre Comercial

Fitness Park, la cadena líder de gimnasos a França, es prepara per a desembarcar en La Fira Centre Comercial de Reus el pròxim 2 de desembre, marcant així la seva primera inauguració a la província de Tarragona.

Aquest nou gimnàs ocuparà un espai de més de 1700 metres quadrats i pretén revolucionar el panorama local en oferir un concepte innovador que trenca amb les convencions més tradicionals de la indústria del fitness. A més, estarà disponible els 365 dies de l’any, des de les 6.00 a. m. fins a la 1.00 a. m. Una obertura que promet canviar la forma en què Reus experimenta el món de l’exercici i el benestar.

El gimnàs celebrarà el pròxim dia 1 de desembre, en horari de tarda, una gran inauguració a mode de jornada de portes obertes on els assistents podran veure les instal·lacions i realitzar les seves inscripcions. No obstant això, el gimnàs no veurà els primers entrenaments fins al dia següent, 2 de desembre a les 10.00 del matí, que ja quedarà obert en horari de 6 del matí a 1 de la matinada.

Fitness Park ha consolidat la seva proposta en enfocar-se a proporcionar espais esportius tecnològics, innovadors i adaptables. En la seva nova ubicació a La Fira Centre Comercial, el projecte comprèn àrees exclusives per a l’entrenament de força, equipades amb maquinària d’última generació de Technogym, juntament amb un espai de powerlifting proveït de material Eleiko i Hammer Strength.

La cadena francesa Fitness Park, que ara compta amb 25 gimnasos al nostre país, brinda als seus socis un avantguardista sistema d’accés que permet accedir als més de 270 gimnasos distribuïts entre Espanya, França, el Marroc, Portugal i els departaments i territoris francesos d’ultramar.

Aquest nou gimnàs en La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, reafirma l’aposta del Centre Comercial per les tendències i els nous models d’oci i estil de vida.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.