Les jornades del romesco, Cambrils

Les jornades del romesco, Cambrils

Cambrils dedica les últimes jornades gastronò- miques de l’any a un plat típic de la vila molt arrelat a la seva tradició marinera. Les Jornades Gastronòmiques del Romesco tornen a Cambrils amb una trentena de restaurants que oferiran menús enromescats del 24 de novembre al 10 de desembre.

El romesco té infinitat de possibilitats, en salsa freda o plat cuinat. És un plat molt propi de Cambrils elaborat amb productes de proximitat de la mà de cuiners d’alt nivell. La cinquena edició de les jornades arriba amb creacions que van des del tradicional suquet de romesco fins l’arròs de romesco, el bacallà amb romesco, les amanides amb romesco o el peix amb romesco fred, passant per aplicacions més actuals com el romesquet dolç. Destaca la gran varietat d’oferta dels restaurants participants amb menús de diferents estils i preus.Les jornades del romesco, Cambrils

Les jornades del romesco formen part d’un calendari anual de nou campanyes dedicades a productes de proximitat organitzades per l’Ajuntament conjuntament amb els restauradors i productors del municipi. Les jornades promocionen l’excel·lència de l’oferta gastronòmica durant tot l’any des d’un punt de vista integral, incloent el sector primari i el sector de serveis, donant a conèixer els productes de la terra i el mar, els restaurants i el territori. L’objectiu és posar en valor la gastronomia de Cambrils i desestacionalitzar la tempora da turística.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.