Fundación Repsol dóna suport a tres projectes socials de voluntaris emprenedors

Fundación Repsol, a través del seu programa de voluntariat Transforma tu energía, ha lliurat 6.000 euros a tres iniciatives solidàries que han estat dissenyades per voluntaris Repsol en col·laboració amb entitats socials de la província de Tarragona.

 

Fundación Repsol ha desenvolupat a Tarragona el projecte Transforma tu energía, una innovadora activitat de voluntariat en la que los propis voluntaris dissenyen un projecte solidari que tingui un impacte social positiu al entorno.

En aquesta primera edició han participat 30 voluntaris de Repsol, empleats de la companyia energètica, que durant gairebé tres mesos han treballat conjuntament amb entitats socials de la província en l’elaboració d’un projecte de voluntariat que doni resposta a les necessitats detectades.

Els set projectes presentats pels equips de voluntaris s’enquadren en diferents àmbits, des de recolzament a persones grans, iniciatives per a col·lectius en risc d’exclusió social, protecció d’animals, o accions de conservació medi ambiental.

Finalment, els voluntaris han tingut la oportunitat de defensar els seus projectes davant d’un jurat, que ha determinat que les tres millors iniciatives són:

  • Energía en Acción (Fundació En Xarxa) un projecte dirigit a conscienciar als joves en risc d’exclusió social sobre conductes de risc, a través de la creació dels seus propis curtmetratges.
  • Epsilón – Social Lean (Creu Roja i URV Solidària) una acció per ajudar als refugiats de la província de Tarragona a desenvolupar el seu futur professional.
  • 4G – Gent Gran, Gran Gent (ONG Amics de la gent gran) recolzament a les persones grans que viuen soles.

Aquests tres projectes rebran 6.000 euros cadascun per a la seva implementació.

Fundación Repsol ha col·laborat en aquesta iniciativa amb la Fundación Hazloposible, que ha ajudat als voluntaris en el disseny i adaptació dels seus projectes.

Amb aquesta activitat es tracta de promoure un voluntariat innovador, que proporciona una major llibertat i flexibilitat d’horaris. Els propis voluntaris posen en pràctica la seva faceta emprenedora i escullen la temàtica i el col·lectiu amb el que volen treballar.

Voluntariat Repsol

Fundación Repsol gestiona diverses activitats per voluntaris Repsol, amb l’objectiu de que cada voluntari trobi una manera de col·laborar: integració de persones amb discapacitat, atenció a col·lectius vulnerables, activitats educatives, conservació de l’entorn natural, etc.

Actualment es compta amb més de 3.400 voluntaris Repsol, que amb el seu temps contribueixen a crear una societat millor.

Més informació: voluntariado.fundacionrepsol.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.