I tu, com transformaries el món?

Com transformaries el món

Des de la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament estem impulsant un projecte de ciutat que vol contribuir a la revitalització estratègica del comerç, incidint de forma específica a aportar solucions a aquelles zones de la ciutat que tenen un major nombre de locals buits, que hem batejat com a “Reus Espais Vius”.

Aquest projecte inicia la seva actuació als ravals de Robuster i de Sant Pere, mitjançant una estratègica de reactivació d’espais comercials buits que té com a principal objectiu posicionar els dos ravals i convertir-los en referents d’un model de consum d’impacte positiu social i mediambiental, que ofereixi una alternativa de compra sostenible a la ciutat de Reus. Ara fem un pas més endavant i fem una pregunta que obre la participació de la ciutadania, perquè ens agradarà recollir les seves reflexions sobre com cadascú de nosaltres col·laboraria a transformar el món.

Hem posat uns globus terraqüis de petit format repartits en diferents espais per tal que totes les persones que vulguin ens parlin de les seves idees: reaprofitament d’aliments, ús d’ampolles de plàstic, consum de proximitat, sostenibilitat, medi ambient, econòmica local…

Volem crear espais de diàleg amb la ciutadania per entre tots aconseguir fer passes endavant perquè estem convençuts que és el camí per arribar més lluny. I de totes les respostes recollides se n’escolliran algunes que seran interpretades i transformades en intervencions artístiques creades per artistes locals i que s’ubicaran als locals buits dels ravals de Robuster i Sant Pere. I tu, com transformaries el món?

Carles Prats

Regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.