NVISALIGN® L’ortodòncia invisible

Policlínic Simonet Reus

L‘ortodòncia invisible Invisalign® permet alinear les peces dentals de forma discreta i sense haver de recórrer als tradicionals brackets.

El tractament d’ortodòncia invisible consisteix a modelar diferents alineadors, que són fundes transparents fetes a mida per a cada pacient, que al llarg del tractament es van renovant segons avança la correcció dental, que acostuma a ser cada dues setmanes.

Els avantatges:

És un sistema còmode, transparent i, a més, extraïble, que transforma el somriure sense interferir en la vida quotidiana. Els alineadors es poden treure en qualsevol moment. Durant el tractament, es pot menjar el que es vulgui, mantenir una bona higiene bucal i també treure els alineadors durant períodes curts de temps.

El tractament està indicat tant en adults com en adolescents, a més es poden posar a persones que portin corones, ponts, implants i que els hi faltin algunes peces dentals.

Invisalign ha revolucionat el món de l’ortodòncia transparent solucionant els principals hàndicaps per al pacient, com són el problema estètic, la dificultat per a una correcta higiene i les molèsties pel frec dels brackets.

Tractament ja disponible a Policlínic Simonet Reus.

Clínica Dental i Maxil·lofacial

Policlínic Simonet Reus T.977271545

www.grup-policlinic.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.