La importància d’una boca sana, Policlínic Simonet Reus

La importància d’una boca sana, Policlínic Simonet Reus

Avui parlem amb Eli Giménez, coordinadora del departament Dental de Grup Policlínic.

Elisabet porta més de 15 anys donant suport i assessorament als pacients que pateixen problemes o dolències dentals. La seva experiència en els tractaments més pioners i comptar amb el gran equip d’odontòlegs de Grup Policlínic. Ens explica que li facilita molt la tasca de poder oferir als pacients els millors tractaments amb la millor tecnologia.

La boca és una part molt important del nostre sistema digestiu. Les dents, les genives, la llengua, i tots els components de la nostra boca són fonamentals en el processament dels aliments; d’aquí la importància d’una boca sana.

Una bona higiene bucal diària no és suficient per evitar l’acumulació de placa bacteriana i el carrall a la línia de les genives o el coll de les dents. Per això la neteja dental anual realitzada a la clínica dental és, més que un hàbit saludable és una necessitat per mantenir la salut dental en un estat òptim. Està demostrat que una mala higiene bucal té conseqüències a la nostra salut com: problemes digestius i d’obesitat, d’autoestima i laborals, de les articulacions, pèrdua de peces dentals, inflamació de les genives, mal alè i altres malalties més serioses com problemes del cor.

Eli ens explica que “l’odontologia ha evolucionat molt en els últims anys. Anar al dentista ja no és sinònim de dolor, de passar-ho malament o de tractaments cars.”

També ens dóna un consell per a aquells nens i adults que tenen més facilitat a patir càries dentals “les pastes de dents han de contenir entre 1000- 1450 ppm de fluor. La higiene dental a la consulta del dentista ha de ser 2 vegades a l’any i incloure una fluorització, per prevenir càries a les nostres dents.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.