Inici de la preinscripció escolar del curs 2018-2019

Inici de la preinscripció escolar del curs 2018-2019

Aquest divendres 13 d’abril s’inicia el període de preinscripció per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria, que finalitzarà el 24 d’abril. Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització es posa a disposició de les famílies el servei d’informació i assessorament per poder tramitar les preinscripcions, que es poden presentar tant als centres educatius com a la mateixa OME.

Enguany, i com a novetat, l’OME ofereix el servei de cita prèvia per poder presentar la sol·licitud sense fer cues, tant en horari de matí com de tarda.

La preinscripció al www.reus.cat
Les famílies interessades poden consultar la informació necessària per a la preinscripció escolar al web municipal on trobaran les dates de les portes obertes de tots els centres educatius, el calendari de la preinscripció dels diferents ensenyaments, els criteris de prioritat i desempat i la documentació que cal presentar.

Al lloc web també es poden consultar les aplicacions per conèixer les àrees escolars de proximitat. Aquesta zonificació es té en compte quan el nombre de sol·licituds rebudes pel centre és superior als llocs escolars que s’ofereixen i es valora la proximitat com un dels criteris de puntuació per desempatar les sol·licituds. L’aplicació calcula l’àrea escolar de proximitat a partir de l’adreça familiar o laboral i mostra quins són els centres educatius on l’alumne o alumna té prioritat.

Mitjançant el Geoportal, el mapa interactiu de l’Ajuntament de Reus, també es poden consultar els diferents centres ubicats al plànol de ciutat, amb enllaços a les fitxes de detall de cada escola o institut.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.