Inscripció pel Rally Costa Daurada Legend Reus 2023

El Rally Costa Daurada Legend Reus 2023 és a un mes de la seva celebració i presenta notícies diverses i positives. Se celebrarà els dies 9 i 10 de juny i puntuarà per als campionats d’Espanya i de Catalunya de Ral·lis Històrics. En aquesta primera edició amb categoria estatal, la prova organitzada per l’Escuderia Baix Camp es confirma com la més important de la seva història.

Aquest divendres, 5 de maig, s’obre el termini d’inscripció a www.rallycostadaurada.com. Per poder fer públic l’itinerari en les dates previstes, l’Escuderia Baix Camp està ultimant els detalls finals de la prova, quarta de les set puntuables per al Campionat d’Espanya de Vehicles Històrics en les seves categories de Velocitat Pre81, Pre90, Pre2000 i Clàssic, així com de Regularitat i Regularitat Sport per a automòbils Pre90.

A falta d’una setmana per la disputa del Rally Asturias Histórico (12-13 de maig), immediatament anterior al reusenc, l’interès esportiu del campionat és alt. En la categoria Pre81 el líder és Joan Riberas (Porsche 911 SC); la Pre90 l’encapçala Antonio Dezcallar (Toyota Celica GT-Four); i en Pre2000 el primer és Oscar García (Peugeot 306 16V). Tots tres han participat i puntuat en els dos primers ral·lis de la temporada, mentre que altres favorits tornaran a competir a Astúries després d’haver-ho fet únicament en el Rally Costa Brava. Per tant, és a partir del ral·li asturià i especialment del Rally Costa Daurada Legend Reus, quan els pilots tinguin més d’un resultat comptabilitzat, que les classificacions provisionals prendran un caire més realista.

Quelcom similar es registra en el Campionat de Catalunya, apartat en què el líder és un pilot amb dos resultats, Jordi Ventura (Ford Sierra RS Cosworth), si bé la seva participació confirmada en el Rally Costa Daurada Legend Reus li atorga el paper de favorit. Ventura també lidera en Pre93; Riberas ho fa en Pre85 –tots dos pilots son també protagonistes del Campionat d’Espanya–; mentre que Manel Pérez (BMW 2002 Ti) és el primer en Pre75. En aquest certamen català reservat a vehicles homologats amb anterioritat a l’any 1993, la prova d’Escuderia Baix Camp serà la sisena de les set que componen el calendari.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.