Instagram, el mitjà de publicitat més efectiu

MARKETING A INSTAGRAM

Màrqueting digital

L’aplicació d’Instagram va ser llançada l’any 2010, des d’aquell instant el seu nombre d’usuaris no ha parat d’augmentar. Avui en dia Instagram és una de les plataformes més recomanades per impartir-hi publicitat ja que té una audiència de més de 928 milions de perfils i es considera un dels canals publicitaris més efectius avui en dia.

Per això en aquest article et convidem a descobrir una sèrie de tips que t’ajudaran a portar a terme una bona publicitat a Instagram encadenada d’un augment de visites al perfil.

Coneix a la teva audiència: un dels factors claus és saber quin tipus de persones o usuaris són la teva audiència, d’aquesta manera pots crear missatges que els hi arribin i connectin amb ells. Una de les claus és fer l’anunci des de la perspectiva del client o públic objectiu, mantenint en tot moment els valors de la teva marca i difondre’ls.

Interactua: el punt més important és estar actiu en les xarxes socials i de les interaccions amb la teva publicitat, ja que hi ha la possibilitat de trobar preguntes en referència a les característiques del producte publicitat. Aquest punt és important pel fet que el públic objectiu pot canviar la manera de veure l’empresa segons la manera de respondre als clients.

Enllaç directe al producte: cada anunci publicitari ha d’estar vinculat amb l’enllaç directe al producte que s’està publicitant, és una manera de fer-li més fàcil al client efectuar la compra a través de la nostra publicitat.

En segon lloc impartirem uns consells per a poder augmentar la visualització de la nostra campanya publicitària a Instagram.

Utilització Hashtags: posar hashtags a les publicacions és una manera de viralitzar l’anunci i arribar a un nombre major de perfils.

Segmenta: la publicitat efectuada a Instagram ha d’estar segmentada per poder comunicar-se millor al públic objectiu i connectar amb ells.

Canvi en el format publicitari: no sempre s’ha de fer el mateix format publicitari, sinó que s’ha de canviar per evitar la publicitat monòtona. L’anunci pot ser una publicació en format imatge, en vídeo, augmentant així la música i el moviment per captar una major atenció, publicació en carrusel, agregant així diferents fotos i vídeos en una mateixa publicació i per últim tenim les històries d’Instagram, que és un format de visualització més ràpid i d’una durada de 24 hores.

Seguint tots aquests consells la publicitat porta-da a terme a Instagram ha de fer un canvi i ser molt més efectiva, visualitzada i reconeguda.

BeMarketing

Et farem arribar a tothom www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.