• Joguines Segú • Joguines de qualitat de tots els preus joguines_segui

 

joguines_segui

Al llarg d’aquests anys Joguines Segú s’ha fet amb una clientela fidel en la que ja s’està produïnt un relleu generacional. El secret és el tracte personalitzat amb els seus clients, un servei que inclou informació i consells sobre les edats més adients així com les darreres tendències.

El món de les joguines canvia constantment ja que des de fa aproximadament sis anys la influència dels personatges mediàtics televisius transforma les tendències. Tot i així a Joguines Segú sempre s’ha intentat que la joguina tradicional no es perdi.

A més des de fa uns anys, i paral·lelament al treball realitzat a les escoles, s’intenta potenciar la Festa Major de Reus i els seus elements. Per això des de fa 2 anys hi podem trobar un trencaclosques de 24 peces dels Gegants i la Mulassa i des de fa una any un joc de memòria també dedicat als elements festius de la ciutat. A més d’aquests jocs de creació pròpia, a Joguines Segú hi podem trobar joguines de fusta de primera infància de marques exclusives d’Alemanya i França, joguines de roba provinents de Bèlgica així com una gran varietat de motxilles i material escolar.

Us conviden a visitar-los, hi trobareu joguines de qualitat de tots els preus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.