Jornada d’èxits pel CN Tàrraco en el V Campionat Provincial de Natació

El Club va aconseguir 33 medalles d’Or, 20 de Plata i 6 de bronze

El passat dissabte 13 de maig, es va disputar el V Campionat Provincial a la piscina del CN Tàrraco en una jornada amb dues sessions:

Al matí van participar els nedadors en categoria Benjamí i Aleví. El nostre Club va assolir el lloc 1er de la classificació general conjunta de les dues categoriesi ha demostrat que s’està treballant de forma òptima.

Sin títuloEl CN Tàrraco va guanyar 12 medalles d’or, 5 medalles de plata i 3 bronzes. També va guanyar el 8 x 50 relleus mixt en una final molt emocionant.

En general, cal destacar l’excel·lent compromís dels nostres nedadors que van fer moltes MMP (millors marques personals) i, fins i tot, mínimes pels campionats d’Espanya.

A la tarda van participar els nedadors en categoria Infantil i Júnior + Absolut. El Tàrraco va assolir el lloc 1er. de la classificació general conjunta de les dues categories per cinquè any consecutiu amb una diferència prou significativa amb la resta de clubs de la demarcació.

Sin título 22Els nostres nedadors van guanyar 21 medalles d’Or, 15 de Plata i 3 de bronze. També van assolir moltes MMP i rècords socials i van guanyar els dos relleus de la tarda.

El mateix dissabte, es va fer el lliurament de recompenses pels millors temps en puntuació tabla F.I.N.A. per categoria competitiva i sexe. De les 10 copes lliurades, 6 van ser per a nedadors del CN Tàrraco. Aquests són els resultats:

Categoria Benjamina:

– Femení: Lucía González (Club Natació Tàrraco) 100 lliures – 369 punts

– Masculí: Aitor San Pedro Garcia (Club Natació Salou) 50 lliures – 247 punts

Categoria Alevina:

Femení: Kayley Pacareu Rijnsburguer (Club Natació Tàrraco) 100 lliures – 507 punts

– Masculí: Daniel Atienza Roldán (Club Natació Vendrell) 200 estils – 438 punts

Categoria Infantil:

– Femení: Julia Heredia Nevado (Club Natació Tàrraco) 50 lliures – 603 punts

– Masculí: Carles Coll Martí (Club Natació Tàrraco) 400 lliures – 679 punts

Categoria Junior:

– Femení: Beatriz Martínez Ruiz (Cambrils Club Natació) 50 lliures – 580 punts

– Masculí: Miquel Àngel Lara Bertran (Club Natació Tàrraco) 100 papallona – 599 punts

Categoria Absoluta:

– Femení: Judith Arenal Ruiz (Club Natació Salou) 100 lliures – 512 punts

Masculí: Albert Filella Valiente (Club Natació Tàrraco) 50 lliures – 596 punts

Així doncs, el dissabte 13 vam gaudir d’una autèntica festa de la natació provincial on el nostre Club ha estat protagonista en totes les sessions i categories competitives, on han participat més de 370 nedadors de la demarcació i la piscina va estar plena de gom a gom d’espectadors. El nostre Club ha estat el Club amb més participants, quasi 90 nedadors.

Per Ignacio Reyes, entrenador del 1er equip del Tàrraco, cal destacar “el gran compromís per part de tots ells que han volgut col·laborar en aquest èxit, doncs alguns nedadors han nedat amb lesions i altres han vingut des de fora del nostre país per a poder col·laborar. Així s’escriu la història d’un Club que cada vegada és més gran, gràcies a la participació desinteressada dels nostres col·laboradors i l’esforç diari dels nostres esportistes i el suport  dels seus pares i familiars”.

unnamed (6)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.