Juanan Fernández realitza més de 110 km al Challenge x l’Alzheimer

Challenge x l'Alzheimer

L’esportista ha visitat el Centre Terapèutic per a l’Alzheimer per visualitzar el vídeo commemoratiu del Challenge x l’Alzheimer

El passat 27 de setembre, Juanan Fernández va realitzar en solitari una mitja distància (1,9 km nadant, 90 km en bicicleta i 21 km corrent) a favor del repte solidari Challenge x l’Alzheimer. El Challenge x l’Alzheimer ha estat un repte solidari que promovia la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a moltes persones, però alhora tan estesa. L’objectiu principal d’aquest repte era recaptar el màxim import possible a través de diferents accions vinculades al món de l’esport. Finalment, la recaptació ha sigut d’un import de 3.068 euros i s’ha destinat íntegrament a la Fundación Rosa Maria Vivar per adquirir una pantalla interactiva per potenciar l’estimulació cognitiva.

Avui divendres 6 de novembre, l’esportista ha visitat el Centre Terapèutic per a l’Alzheimer que ha promogut la Fundació i ha viscut una jornada entranyable amb el caliu que li han oferts els usuaris del Centre. Juanan ha pogut visualitzar, acompanyat de persones amb Alzheimer i altres trastorns neurocognitius el vídeo resum commemoratiu del dia del repte amb imatges dels trajectes amb bicicleta, nadant i corrent i finalment, l’emotiva arribada. Tots els usuaris s’han emocionat i han valorat l’esforç de l’esportista amb aplaudiments i missatges d’agraïment. Tot seguit, l’equip de professionals de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp, responsable de la direcció i el programa terapèutic del Centre, han fet una sessió d’estimulació cognitiva d’exemple amb un treball a la nova pantalla interactiva proporcionada pel triatleta. Tan els usuaris com el propi esportista han pogut comprovar la versatilitat de l’equipament tecnològic i les facilitats que aportarà a la teràpia amb els usuaris.

Una representació del Patronat de la Fundació ha acompanyat a Juanan Fernández en aquest dia tan especial, juntament amb la Presidenta de l’Associació d’Alzheimer i la seva Directora com a agraïment a aquesta gran aportació al Centre que facilitarà el seu treball diari.

La Fundació Rosa Maria Vivar és una organització sense ànim de lucre que va néixer de la voluntat de facilitar a les persones amb la malaltia d’Alzheimer a la demarcació de Tarragona, un centre de dia especialitzat en el tractament no farmacològic, basat en teràpies d’estimulació cognitiva, a través d’un nou espai càlid, acollidor i lluminós i amb un equipament tecnològic d’última generació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.