LA CHALLENGE SALOU, NOMINADA A NIVELL MUNDIAL PELS ‘CHALLENGE FAMILY AWARDS’ PEL MILLOR ÀPAT SERVIT ALS TRIATLETES AL FINAL DE LA CURSA: PAELLA

Per primer cop a la història, Challenge Family ha organitzat els Premis CHALLENGEFAMILY amb l’objectiu de compensar els organitzadors de la competició, voluntaris i les persones que fan curses a tot el món, cada any

Des d’ahir divendres, dia 15, i fins el 8 de desembre, es pot votar a través del següent enllaç: www.challenge-family.com/awards

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la bona tasca organitzativa de la Challenge i la importància que ‘ens hagin nominat a nivell mundial, perquè significa una promoció excel·lent per a Salou’

La Challenge Salou ha estat nominada pels ‘Challenge Family Awards’ en la categoria Challenge Family Best After Race Food, és a dir, el millor plat servit als triatletes després de finalitzar la cursa: un plat de paella cuinada al Càmping La Siesta, de Salou.

Per primer cop a la seva història, Challenge Family ha organitzat els Premis CHALLENGEFAMILY amb l’objectiu de donar als atletes la possibilitat d’opinar i donar vida al lema #allabouttheathlete i compensar els organitzadors de la competició, els voluntaris i totes les persones que fan curses CHALLENGEFAMILY a tot el món cada any, amb el màxim nivell de qualitat i excel·lència.

Després de cada cursa, l’organització de la Challenge envia als atletes participants una enquesta per copsar la seva opinió respecte a diferents variables per determinar els aspectes més valorats de la competició i les accions que es poden millorar.

Les curses són nominades tenint en compte les següents categories:

-Millor lloc de cursa.

-Millor circuit de natació.

-Millor circuit de bicicleta.

-Millor circuit a peu.

-Millors fans.

-Millor festa de pasta.

-Millor festa a la línia de meta.

-Millor nova cursa.

-El millor àpat després de la cursa   –    (Best After Race Food)

-La cursa més ecològica.

-La cursa més familiar.

En cada categoria es nominen 4 curses. Així, la CHALLENGESALOU ha de competir amb 3 curses més que estan nominades. CHALLENGEVIETNAM, CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM i CHALLENGEGERAARDSBERGEN.

Tothom que vulgui, atletes i aficionats, pot votar als nominats en aquest certamen a través de www.challenge-family.com/awards. A més d’escollir entre les curses nominades en cada categoria, les persones podran triar la Cursa de l’Any del Challenge.

Són 41 curses de 21 països les que s’estan votant. El termini de votació es va obrir ahir divendres, a les 20 hores (Central European Time, CET). Challenge Family ja ha organitzat, al mateix temps, una plataforma de votació al seu lloc web: www.challenge-family.com.  Es podrà emetre el vot fins el 8 de desembre a les a les 23.59 h (CET) a través del següent link: www.challenge-family.com/awards

Els guanyadors seran anunciats el 17 de desembre durant la reunió mundial de directors de curses a Daytona Beach (Florida, USA).

L’alcalde de SalouPere Granados, ha manifestat que “ens sentim molt satisfets de poder acollir a Salou esdeveniments de prestigi internacional com la Challenge, una prova que contribueix a desestacionaltizar la temporada i ara, a més, ens dona l’oportunitat de tornar a situar el municipi al mapa mundial i mostrar les bondats de la gastronomia que tenim a casa nostra”. Així mateix, el batlle ha destacat la “bona tasca organitzativa de la Challenge” i la importància que “ens hagin nominat a nivell mundial, perquè significa una promoció excel·lent per a Salou”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Daniel López, ha assenyalat que “aquests premis esdevenen un reconeixement a la feina ben feta per part dels organitzadors del certamen i ara, a més, tenim la resposta dels atletes, que han dit que a Salou no només gaudeixen de l’esport d’alt nivell, sino també amb les activitats que complementen la competició.” Així mateix, López s’ha mostrat satisfet pel fet que “aquesta nominació ens reafirma a Salou com una ciutat capaç d’organitzar esdeveniments de primer ordre amb un alt grau de qualitat.”

Finalment, Juanan Fernández Ramos, responsable del desenvolupament i de la qualitat de la Challenge Salou, ha explicat que “mentre que en d’altres indrets els esportistes acaben les proves prenent begudes isotòniques i fruits secs, nosaltres els reunim al centre neuràlgic, el Càmping La Siesta, i allà els regalem un dels principals plats estrella de la gastronomia mediterrània: la paella, que poden gaudir en companyia dels seus familiars i amics, i al costat del mar i prenent el sol”. “Si guanya Salou, rebem un premi a Daytona i tenim el prestigi internacional”, ha assenyalat Fernández.

La Challenge Salou és la competició internacional de triatló que se celebra cap a la primavera i que que reuneix més de mil atletes de 29 països diferents i mobilitza prop de 4.000 persones al seu voltant.

Ofereix diverses modalitats per participar:

–       Half, prova principal, amb 1.900 metres de natació a mar obert, 90 km de ciclisme i cursa a peu de 21 km.

–       Half Relay, prova de relleus.

–       Short, recorregut de 1.900 metres de natació, 60 km de ciclisme i 11 km de cursa.

Amb seu a Amberg, Alemania, CHALLENGEFAMILY és la principal sèrie mundial de curses de triatló. Amb més de 30 curses en més de 20 països anfitrions, CHALLENGEFAMILY és la marca de triatló de resistència massiva que ha crescut més al món. CHALLENGEFAMILY ofereix esdeveniments amb un caràcter de festival perquè tothom pugui compartir l’experiència del triatló.

Galeria d’imatges

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.