Tres regatistes del Club Nàutic Cambrils aconsegueixen pòdium a la Halloween Race del Club Nàutic Salou

La competició es va disputar aquest passat cap de setmana. Dissabte 16 de novembre, amb vent fort de Mestral, els participants, 28 en Làser Radial i 39 en Làser 4.7, van completar 3 proves. Diumenge, amb Mestral variable, es va celebrar una prova.

Ricard Castellví, després d’un excel·lent paper, es situava primer a la taula, guanyant la competició en la classe Làser Radial. El seu company d’equip Alberto Guillén, l’acompanyava al pòdium, ja que es feia amb la segona posició. En Làser 4.7 Lucia Gascón s’enduia la segona posició femenina sub18.

Aquesta ha estat l’última regata de l’any per l’equip del Club Nàutic Cambrils. En ella hi van
prendre part també, en Làser Radial, Sergi Sevil i Lluís Fargas, i en Làser 4.7, Leyre Williams, Pol Arrufat, Natalia Garcia, Carla Vallverdú i Santi Alberto.

Els seus entrenadors finalitzen el 2019 satisfets amb l’evolució de tots ells i preparen ja les noves competicions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.