La comissió per a la Defensa dels Drets dels Animals de l’ICAReus engega una campanya contra el maltractament animal

La comissió per a la Defensa dels Drets dels Animals de l’ICAReus engega una campanya contra el maltractament animal

L’agrupació col·legial ICAReus participa en un videoclip difós a les xarxes socials amb la cançó ‘Animales’, que té com a objectiu despertar consciències i recaptar fons per tal d’ajudar diverses associacions contra el maltractament animal

La comissió per a la Defensa dels Drets dels Animals de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus (ICAReus) engega una campanya de gran abast contra el maltractament animal a través de la participació en un videoclip difós a les xarxes socials amb la cançó ‘Animales’. Amb la peça audiovisual, els membres de l’agrupació col·legial, amb independència de l’activitat que, com a comissió d’advocats i advocades duen a terme a tal fi des del punt de vista jurídic, volen despertar consciències i ajudar, tot recaptant fons, a entitats animalistes.

Les donacions que es rebin aniran destinades a l’associació Escudo Animal, la qual s’encarregarà de gestionar-les en funció de les necessitats i projectes que presentin les diverses entitats i protectores d’animals; sigui per manca de recursos o d’infraestructura i “amb la finalitat de contribuir al benestar animal i atendre necessitats de qualsevol mena”, completen des de la comissió col·legial. Les persones que vulguin fer donacions, opció que sempre estarà oberta, ho podran fer a través de les xarxes socials de l’associació Escudo Animal, de forma directa per compte corrent (ES65-0182-8377-7802-0008-1064) o mitjançant el seu compte de Teaming.

Les associacions que vulguin sol·licitar ajuda podran posar-se en contacte amb Escudo Animal via xarxes socials i correu electrònic (escudoanimal@gmail.com).

Una finalitat ‘doble’

La finalitat del projecte que s’ha realitzat és “doble”, diuen des de la comissió de l’ICAReus: “D’una banda, hi ha la conscienciació sobre el maltractament animal, el qual continua produint-se, tot esdevenint una xacra per a la societat; i, d’una altra, aconseguir donacions per tal de contribuir econòmicament al manteniment d’aquelles associacions, santuaris i protectores que vetllen pels drets dels animals; que dediquen els seus esforços a salvar i protegir animals abandonats i maltractats”. Destaquen per un altre costat que, sovint, aquestes entitats “no disposen de recursos econòmics suficients per poder dur a terme la seva tasca”.

La comissió ha comptat amb la col·laboració desinteressada de l’artista Poppin’ Son, autor de la cançó ‘Animales’ –disponible a Spotify, YouTube Music, iTunes, Tidal, Amazon Music, Deezer i Shazam, entre altres– i intèrpret al videoclip; i, en qualitat de productor i director, d’Òscar Vilanova. El videoclip va rodar-se a les instal·lacions del Mas Tallapedra de Reus, indret cedit també de forma altruista.

“Les imatges de maltractament animal mostrades al videoclip poden impactar o ferir la sensibilitat. Són, però, reals i hem pensat que, precisament, la cruesa d’aquestes pot contribuir a una major conscienciació sobre el tracte que, desgraciadament, pateixen milions d’animals al dia i al voltant del món”, expressen des de la comissió col·legial.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.