La Sala Trono serà aquest cap de setmana al Teatre Bartrina

La Sala Trono serà aquest cap de setmana al Teatre Bartrina

La Sala Trono porta aquest cap de setmana al Teatre Bartrina de Reus “Les variacions Bildelberg, el veritable origen de la pandèmia”. La funció serà aquest dissabte dia 30 de gener a les 20:00 h i les localitats, amb preus que oscil·len entre els 15 euros i els 9 euros, es poden adquirir a la web del teatre www.teatrebartrina.cat.

La peça teatral és d’Oriol Grau i l’ha dirigida Joan Maria Segura. Amb música d’Enric Xato Grau, compta amb la interpretació de Miquel Malirach, Albert Mora i Cristina Murillo Galimany. Té una durada de 70 minuts.

Tal com indica la sinopsi de l’espectacle, el Club Bildelberg travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui “can pixa”. Ha arribat l’hora de tornar a prendre el comandament, aquest cop amb l’ajuda de la intel·ligència artificial, en aquesta cimera convocada amb la màxima urgència. Fins i tot els més rics de l’univers saben que toca fer canvis, toca fer variacions.

El Teatre Bartrina té cura amb les mesures i recomanacions sanitàries derivades de la pandèmia de la COVID19 per tal de garantir la seguretat i la salut de les persones, tant del públic, com dels artistes i els treballadors. En aquest sentit, es recomana que les persones mantinguin la distància de seguretat i que portin la mascareta, també a l’interior de la sala. Per tal de garantir una cultura segura hi ha un recorregut marcat i l’entrada i la sortida de les persones es fa per zones.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.