La Criolipolisi arriba a Reus – Atemporal Esthetic Lab.

Atemporal Esthetic Lab.

Potser ja has sentit a parlar del mètode més eficaç, no invasiu i indolor per l’eliminació del greix corporal: la Criolipòlisi. Però segur que també tens alguns dubtes, doncs en aquests article te’ls resoldrem! En què consisteix el tractament de criolipòlisi selectiva?

En el refredament selectiu, destrucció, metabolització i eliminació de les cèl·lules de greix sense afectar a altres teixits circumdants.
El fred és un tractament totalment natural que augmenta l’eficàcia respecte altres tecnologies, ja que no depèn del medi de conducció ni penetració.
La criolipòlisi aconsegueix resultats de fins a un 30% per sessió d’eliminació del teixit adipós.

Quantes sessions són necessàries?

És funció del gruix del teixit, habitualment es realitzen entre 2 i 4.

Requereix alguna cura o recuperació específica?

No, després del tractament es pot realitzar l’activitat diària habitual.

En què es diferencia el sistema Cryologie que ofereix l’Atemporal respecte altres sistemes de criolipòslisi?

La tecnologia patentada Cryologie refreda un major nombre d’adipòcits (cèl·lules de greix) que altres tecnologies per una aplicació inicial de calor i posterior de fred. Una altra de les avantatges és l’aplicació durant el tractament de pressió variable automàtica, evitant l’aparició d’hematoma i dolor durant el tractament. A més a més, el mateix equip permet la remodelació per Termo-contrast. La variació constant de temperatura, fred-calor, facilita l’eliminació de líquids i toxines per via orgànica natural.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.