La Fira Centre Comercial de Reus acull l’exposició ‘Quan parles fas màgia’

dav

Del 15 de juny al 3 de juliol La Fira Centre Comercial de Reus acollirà l’exposició del Voluntariat per la llengua (VxL) “Quan parles fas màgia”, una mostra que forma part de la campanya que duu el mateix nom i que a partir de la metàfora de la màgia posa èmfasi en la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i de transformar la vida de les persones que hi participen.

Durant aquests dies, a més, els visitants de l’exposició podran guanyar un lot de productes de La Fira Centre Comercial. Per aconseguir el premi només caldrà respondre un qüestionari que es podrà obtenir a través d’un codi QR amb preguntes sobre la mostra i entre tots els participants se sortejaran quinze lots de marxandatge de La Fira, que inclouen una tovallola de platja, una gorra, una tassa i un para-sol per al cotxe.

D’aquesta manera la Fira Centre Comercial segueix col·laborant en la difusió del Voluntariat per la llengua en una relació que va començar el 2017, any en què el centre comercial va acollir una presentació del VxL i va promoure la formació de parelles lingüístiques entre els treballadors així com l’adhesió dels comerços al programa com a establiments col·laboradors.

Organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus i per la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus,l’exposició produïda per la Direcció General de Política Lingüística vol convidar tant voluntaris com aprenents a participar en aquesta experiència màgica i a sumar-se a les més de 150.000 parelles lingüístiques a què va arribar el Voluntariat per la llengua el 2020 malgrat que la pandèmia va limitar les trobades presencials.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). El CPNL va iniciar el programa l’any 2002, a Cornellà de Llobregat, amb 19 parelles participants. Des del 2003 ja hi han participat més de 110.000 parelles. Les persones interessades a participar-hi s’hi poden inscriure directament a www.vxl.cat o es poden posar en contacte amb el CNL de l’Àrea de Reus a través del telèfon 634 740 079 o escrivint a vxl.reus@cpnl.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.