Reus acollirà el 1r Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus el mes d’abril

El Pavelló Olímpic Municipal será la seu els dies 6 i 7 d’abril del 1r Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional de renom. El certamen, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC), l’Escola de Dansa Artis de Reus i l’Escola de Ball Nou Estil de Salou, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i de Reus, Esport i Lleure, també oferirà la possibilitat de realitzar tallers pràctics de formació amb els membres del jurat.

Aquest campionat, que duu el lema el lema Rock the Stage i neix amb la intenció de convertir-se en els propers anys en un referent nacional tant per la qualitat com per la quantitat de participants, serà d’entrada gratuïta per a tothom, tot i que serà necessari que totes les persones interessades en assistir-hi sol·licitin les seves invitacions al correu electrònic hiphopreus2019@gmail.com.

El ventall de categories per poder participar-hi en el 1r Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus és molt ampli, destacant la categoria Professional, reservada a grups d’entre 4 i 20 components nascuts/des entre l’any 2000 i anteriors. L’altre categoria més rellevant serà la de Parelles, amb dos componentes nascuts/des entre el 2004 i anys anteriors.

La resta de categories on es podrà inscriure’s, pel que respecta a grups d’entre 4 i 20 components, serà la Premium (nascuts/des entre 1988 i anys posteriors), l’Absoluta (entre el 2000 i anys anteriors), la Youth (entre el 2001 i el 2003), la Junior (entre el 2004 i el 2006), la Infantil (entre el 2007 i el 2009) i la Baby (entre el 2010 i el 2015). També hi haurà un categoria de Miniparelles, on els ballarins i ballarines hauran d’haver nascut entre el 2005 i el 2015, així com Solistes (un component nascut/da entre el 2004 i abans) i Minisolista (entre el 2005 i 2015). Totes les actuacions grupals seran d’entre 2 i 3 minuts, mentre que a les categories de parelles es ballarà entre 1 minut i minut i mig,

Un altre dels al·licients amb que comptarà aquesta cita esportiva serà la composició del jurat internacional. Els encarregats d’avaluar la impressió global, la interpretació musical, la creativitat i originalitat, la tècnica, l’estil i l’expressió dels participants seran el portuguès Marcio ‘Ratinho’ Salvador (guanyador de molts concursos de dansa de prestigi internacional com ara el Hip Hop International Denmark ‘Choreographer’, l’Istanbul Street Dance Carnival o el BCN Top Style Vol.6), la japonesa Ibuki Imata (coneguda per les seves enèrgiques actuacions de dansa Waacking i que ha guanyat més de 90 campionats de dansa arreu del món), Izaskun Ortega “Miss Izzy”  (barcelonina d’arrels andaluses que ha participat en esdeveniments i  campionats coreogràfics com Batalles d’improvisacions, tals com Juste Debout a França i l’Old School Night al Japó i s’ha especialitzat en Hip Hop, Locking i Litefeet) i Aina Lanas (ballarina, coreògrafa i directora natural de Barcelona que ha competit en Battles de Hip Hop i ha actuat a festivals de Portugal, Holanda o Alemanya, entre d’altres).

Finalment, cal destacar que, paral·lelament al 1r Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus, es celebraran el dissabte 6 d’abril fins a sis workshops o tallers pràctics de ball impartits pels quatre membres del jurat i que tindran lloc a les instal·lacions de l’Escola de Dansa Artis, a l’Avinguda Pere el Cerimoniós, 78, de Reus. Les sessions, prèvia inscripció, estaran obertes a tothom.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.