La Fundació Gresol i El Círcol de Reus s’uneixen per l’estrena exclusiva de la pel·lícula-documental “Fortuny, la mort del pintor”

La Fundació Gresol i El Círcol de Reus s'uneixen per l'estrena exclusiva de la pel·lícula-documental "Fortuny, la mort del pintor"

Aquest homenatge pòstum al pintor, aquarel·lista i gravador reusenc, està dirigida per Emiliano Cano Díaz i es presentarà al Teatre Fortuny de la ciutat de Reus el proper dimarts 26 de gener a les 20 h

Tant la Fundació Gresol com el Círcol són institucions que s’esforcen per ressaltar i promoure la cultura al territori català i quina millor manera de fer-ho que projectant en exclusiva aquesta pel·lícula documental que narra la vida del pintor reusenc, la seva trajectòria artística i la seva sobtada mort.

El director madrileny, Emiliano Cano Díaz, és tenor de música antiga i membre de l’Orquestra i Cor Nacionals d’Espanya, director de documentals sobre art i investigador a mots.tv. El director ha manifestat la seva satisfacció per estrenar la seva obra a la ciutat natal del protagonista.

Una altra coincidència curiosa de l’estrena d’aquesta pel·lícula-documental, és que es realitzarà en el teatre que porta el mateix nom de l’artista: El teatre Fortuny de Reus, la qual cosa fa encara més especial aquest homenatge cultural.

És important ressaltar que aquest esdeveniment complirà les estrictes mesures de seguretat exigides per la contingència Covid i es reduirà l’aforament del teatre en un 50% respecte la seva capacitat.

L’estrena del dia 26 és exclusiu i reservat per als membres de la Fundació Gresol, els d’El Círcol i els col·laboradors de l’esdeveniment. No obstant, el dia 27 es projectarà de nou i, en aquest cas, serà un acte obert a la resta de la ciutadania.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.