La Fundació Reddis impulsa més d’una trentena de projectes durant l’ant 2020

La Fundació Reddis impulsa més d'una trentena de projectes durant l'ant 2020

La Fundació Reddis ha fet públic la seva memòria anual en un any fortament marcat per la pandèmia, durant el qual, la fundació ha treballat per seguir donant suport a projectes del territori

Es fa pública la memòria anual de la Fundació Privada Reddis, tot just un any després que Carme Buixeda assumís la presidència de l’organització. Malgrat l’any complicat que ha suposat el 2020, amb tots els efectes de la pandèmia, la Fundació Reddis ha mantingut les seves tasques de suport a projectes, tot i que s’ha vist obligada a adaptar moltes accions, ajornant conferències, taules rodones i altres actes presencials, i realitzant de forma telemàtica gran part de les reunions del Patronat.

Des de la Fundació Reddis es troben complagut per, tot i les dificultats, haver pogut subvencionar una trentena de projectes entre les tres comissions que existeixen a l’entitat: ensenyament, cultura i comunicació i obra social. Gran part d’aquestes ajudes han anat a pal·liar els efectes de la Covid-19 a Reus i la comarca.

Entre altres tasques, des de la Fundació s’ha col·laborat donant beques, pagant llibres i material informàtic, estimulant la investigació i oferint els espais de l’organització per qui ho ha necessitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.