La importància de tenir la web ben posicionada en els cercadors

Màrqueting digital

Coneixem com a SEO – Search Engines Optimization- la capacitat que té una empresa per aparèixer en els primers resultats (SERPS) de Google. Com més amunt apareix la web d’interès més visites rebrà i per tant més beneficis obtindrà.

En molts casos el 80% de les visites provenen de Google, és per això, que totes aquelles empreses que desitgin obtenir ingressos a través del cercador és necessari treballar aquesta tècnica de forma correcta.

Sovint escoltes els propietaris d’empreses dient que “vull classificar la part superior” per a les paraules clau d’orientació. Encara que això pot ser una esperança poc realista, tenen raó en dirho, ja que s’adonen que la proporció de clics impulsats per les primeres posicions en els llistats de cerca orgànica és molt superior.

En aquesta imatge podem observar la diferència de visites que reben les diferents pàgines segons el lloc on apareguin. Els resultats que apareixen en segona plana reben molt poques visites.

Com es pot observar, la importància del SEO per a les empreses és alta quan parlem d’aconseguir beneficis a través del Màrqueting Online. La solució es trobar una agència especialitzada per aconseguir beneficis a través d’Internet.

El poder de la imatge. Com sempre s’ha dit, una imatge val més que mil paraules i en el cas de Google no és una excepció. Un estudi realitzat durant l’any 2016 assegura que els continguts audiovisuals o visuals superaran sens dubte als continguts escrits, ja que solen ser més interessants, més captivadors i cridaners per a qualsevol persona.

Una de les raons d’aquesta causa és l’augment progressiu de les plataformes de vídeo. No és només que cada vegada es pot pujar vídeos a més espais, sinó que a més es poden pujar més tipus de vídeos i aconseguir amb ells més i més diversos resultats.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.