L’Àfrica ja és una realitat del Camping&Resort Sangulí Salou

El Camping&Resort Sangulí Salou compleix 45 anys aquest 2017 i ho celebra de la millor manera possible: amb la inauguració de l’Àfrica, la nova zona a l’àrea de Resort. Un projecte que es va iniciar amb molta il·lusió a finals de l’any 2015 i que, a partir d’avui, ja és una realitat. La nova zona ha suposat una inversió de 20MEUR i una ampliació de 70.000 metres quadrats, els quals s‘afegeixen a les 23 hectàrees que ocupen actualment el Càmping i el Resort, passant a les 30 hectàrees totals.

Avui, l’Àfrica s’afegeix a les tres àrees inspirades en altres països del Sangulí, i les quals recreen paisatges de la Polinèsia, el Carib i la Mediterrània. El Director General del Camping&Resort Sangulí Salou, Xavier Blasi, s’ha mostrat molt satisfet: “Han estat uns mesos de molt de treball i, per fi, avui podem veure el resultat final. Ens sentim molt orgullosos de poder presentar l’Àfrica a tots els nostres clients. Tot l’esforç ha valgut la pena”.

El continent africà inspira la nova zona Resort. Aquesta compta amb 300 allotjaments lodges i 12 tendes de safari, tots ells repartits sobre tres grans terrasses batejades com a Sabana Alta, Sabana Mitjana i Sabana Baixa. Els allotjaments estan dissenyats a través d’un model de turisme sostenible i compten, entre altres mesures, amb panells fotovoltaics.

El gran reclam és la nova zona de la piscina, l’Àfrica Pool, la qual compta amb dos grans vasos d’aigua i està tematitzada amb un gran baobab, un arbre típic de l’Àfrica. D’aquest, surten 5 tobogans d’aigua que arriben fins a les recreacions d’animals salvatges, les quals es poden trobar al voltant de tota la zona Resort i caracteritzarà el recinte. A més a més, l’Àfrica compta amb el Restaurant Victòria, un bar, un Minimarket i un miniclub nou.

La inauguració d’Àfrica ve acompanyada de moltes més millores, sempre pensant en la comoditat del client. El Sangulí ha obert un nou accés nord pel vial del Cavet. Allà, elsclients hi trobaran una nova recepció que comporta una separació de l’entrada de la zona Resort de l’accés a la zona de Càmping habitual, la qual continuarà en el mateix lloc. Ambaquesta nova mesura, es pretén reduir el trànsit de vehicles dins del Sangulí i fer encara millor l’experiència de l’usuari durant les vacances.

La inauguració de l’Àfrica, juntament amb les propostes de Cambrils Park Resort, situen en el mapa a la Costa Daurada com un punt especialitzat en l’oci i el turisme familiar.

MÉS NOVETATS

A més a més del continent africà, Sangulí Salou ofereix moltes més novetats. S’han proposat arribar a l’excel·lència en el món campista i adopten el Glamping com a nova forma d’entendre el seu producte. Enguany, s’ha produït un augment d’equipaments i una L’Àfrica ja és una realitat del Camping&Resort Sangulí Salou La nova zona consolida el Glamping a tot el recinte. A més a més, enguany els seus usuaris podran gaudir de moltes més novetats millora en els serveis i el disseny dels allotjaments, els quals ofereixen tot tipus de prestacions equiparables a les d’una suite d’hotel.

El transport dins del complex estarà cobert gràcies a la inauguració d’un nou trenet turístic elèctric, el qual serà gratuït i comptarà amb parades repartides per tot el recinte. Aquest facilitarà als usuaris del Resort l’arribada a la platja de Ponent de Salou i al Beach Club.

Per als més petits, enguany s’inaugura la Guli Pool, una nova piscina tematitzada sobre la mascota del Sangulí situada just darrere de l’amfiteatre. A més a més, podran estrenar un nou parc infantil situat entre la Polinèsia i la zona de Càmping.

El Càmping&Resort Sangulí Salou inaugurarà un Pet Club per a les mascotes dels campistes. D’aquesta manera, fan un pas més en la seva política Pet Friendly millorant les instal·lacions amb una zona d’Agility, un Pipicán i una Dog Pool amb dutxes incloses.

Igualment, i de forma general, a les parcel·les de Càmping han iniciat un pla de millora que es desenvoluparà en els propers anys. S’estan millorant les prestacions amb un augment de la potència elèctrica i millora en el servei d’aigua, desguàs i WiFi. També han augmentat considerablement la seva mida per fer-les d’uns 120m2 i, a més a més, enguany hi ha una nova zona de parcel·les prèmium amb dimensions d’entre 130 i 145 metres quadrats. En definitiva, es fa una aposta clara per la qualitat front a la quantitat. Totes aquestes millores sense oblidar la constant innovació en els serveis d’animació i d’atenció al client. Per tant, es podria dir que en certa manera, a tot el Sangulí és viu el Glamping.

Sobre el Camping&Resort Sangulí Salou

El Camping&Resort Sangulí Salou és, actualment, un dels millors càmpings d’Europa. Amb 45anys d’història i 30 hectàrees de superfície, compta amb una gran zona d’acampada amb parcel·les de fins a 145 metres quadrats; totes elles equipades amb les millors prestacions.

També compta amb una zona Resort diferenciada en quatre àrees les quals recreen diversos paisatges amb una ambientació específica en cadascun d’ells. Cada zona de Resort compta amb diferents tipus d’allotjament: els lodges i safari tents de la zona Àfrica, les viles de la zona Carib, els bungalows de la zona Polinèsia i els Mobilhomes de la zona Mediterrània. En la seva oferta comercial, i sempre atent als suggeriments dels usuaris, compta amb 5 zones de piscines temàtiques, bars, restaurants i 2 Beachs Clubs amb la millor oferta gastronòmica de la zona; tot sempre amb el suport d’un excepcional equip d’animació. A més a més, continua amb la política PetFriendly, s’ha establert una zona d’esbarjo per als animals dels campistes que oferirà, entre altres coses, una piscina per a gossos amb dutxes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.