La Pressoteràpia i els seus beneficis

Atemporal Esthetic Lab

La pressoteràpia és un tractament estètic amb molts anys de provada eficàcia, però que encara avui, segons hem pogut detectar al nostre Centre d’Estètica, genera alguns dubtes i confusió respecte als seus beneficis.

El primer què cal aclarir sobre la pressoteràpia és que no és un mètode reductor ni anticel.lulític per ell mateix; això si, és imprescindible el seu ús en qualsevol tractament corporal per aconseguir maximitzar els efectes reductors.

La presoteràpia és un sistema de compressió controlada; al pacient se li col·loquen unes càmeres d’aire al voltant del cos què es programen amb diferents moviments i pressions activant el flux sanguini i/o limfàtic simulant un massatge profund.

D’aquesta manera, i en funció de la programació escollida, aconseguim alleugerir la fatiga de les cames cansades, reduir l’inflament i el dolor, millorar el flux d’oxigen al cos i, també, com no, drenar els edemes provocats per la cel·lulitis i eliminar les restes de greix intersticial procedent de l’aplicació prèvia de mètodes reductors com el lipo-laser, els ultrasons o l’electroestimulació.´

I si a més a més del seu ús conjunt amb altra apartologia, potenciem els seus beneficis amb embolcalls d’algues marines per desintoxicar, drenar, reduir, reafirmar o tonificar, haurem aconseguit, en un temps rècord, remodelar i redefinir la nostra figura de manera segura i agradable. Per tal que puguis gaudir de tots aquests beneficis i dissipar tots els dubtes què encara puguis tenir, ara et regalem 5 sessions de pressoteràpia per la compra de qualsevol tractament corporal. Aprofita aquesta promoció per posar el teu cos a punt per l’estiu, només estarà vigent per temps molt limitat!

4

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.