L’AJUNTAMENT DE SALOU DIFON RUTINES ESPORTIVES PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS, A TRAVÉS DE WHATSAPP

La iniciativa, de caràcter gratuït, s’adreça a qualsevol ciutadà o ciutadana de Salou, i es pot sol·licitar enviant un missatge de WhatsApp, al número 661 867 665

Aquesta línia de telèfon també es pot fer servir per exposar dubtes que respondran els monitors i monitores

La regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou ha impulsat la difusió de rutines esportives per a persones majors de 65 anys, a través de l’aplicació de WhatsApp, acció que s’allargarà fins al mes de setembre.

La iniciativa, de caràcter gratuït, s’adreça, exclusivament, a tots els ciutadans i ciutadanes de Salou que compleixin el requisit d’edat, encara que no siguin usuaris del Pavelló Municipal d’Esports.

Els monitors i monitores gravaran vídeos de les activitats i rutines esportives i les difondran, mínim un cop al dia. D’altra banda, aquest servei també permetrà els usuaris / àries contactar amb els instructors per exposar els seus dubtes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “és imprescindible posar a l’abast dels salouencs i les salouenques totes aquelles eines que tinguin com a objectiu tenir cura de la seva salut i benestar”. Per això, “des de l’Ajuntament, hem fomentat tot un conjunt d’activitats esportives per potenciar l’exercici físic entre la població, especialment, el grup de persones major de 65 anys, amb un servei adaptat a la seva edat, amb totes les facilitats possibles”.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha explicat que “des de fa temps estem en contacte amb el CAR de Salou per fomentar l’esport en les persones grans, amb l’objectiu d’aconseguir uns majors nivells de benestar”; i, “veient l’acceptació que han tingut les classes que estem oferint en directe per Instagram, hem volgut iniciar aquest nou servei, a través de Whatsapp, per als i les majors de 65 anys, ja que és un canal que utilitzen habitualment”.

Gràcies a aquesta iniciativa, “podrem arribar al màxim nombre de persones possible, facilitant que puguin sentir-se actives”, ha assenyalat l’edil, afegint, a més, que “pretenem que sigui un canal de comunicació a través del qual ens puguin fer arribar els seus dubtes”.

López ha indicat que “de moment oferim el servei fins a setembre per valorar aquests mesos com funciona i decidir, llavors, si ho incorporem al catàleg de serveis habitual de l’àrea d’Esports”.

Aquest servei es pot sol·licitar enviant un missatge de WhatsApp, al número 661 867 665, en cas de no formar part del pavelló. En canvi, si la persona sol·licitant n’és usuària, rebrà, directament, un comunicat de la instal·lació, per la mateixa via telemàtica.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.