L’Albiol obre un cicle de tallers sobre el seu entorn natural

L’Ajuntament de l’Albiol inicia aquest divendres 26 de maig un cicle de tallers titulat “L’Albiol i el seu entorn natural”. Aquesta primera activitat de centrarà en “L’hort ecològic” i tindrà lloc a les 20 h a la sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals a Masies Catalanes. El taller anirà a càrrec de Sergi Garcia, que és estudiant d’Enginyeria Forestal a la Universitat de Lleida, i de Gessamí Cases, que és tècnica superior en Gestió i organització de recursos naturals i paisatgístics i també estudiant d’Enginyeria forestal a la mateixa universitat.
El cicle de tallers continuarà el 30 de juny i tractarà sobre “Plantes medicinals de l’Albiol”, mentre que ja el 28 de juliol el taller se centrarà en “Com protegir-se d’un incendi forestal”. L’últim taller del cicle serà l’1 de setembre i girarà entorn “La fauna salvatge de l’Albiol”. Tots els tallers seran a les 20 hores a la mateixa sala Joan de Martorell, i tots són gratuïts.

L’objectiu de l’Ajuntament amb aquest cicle és donar valor a l’entorn natural i paisatgístic del municipi, que pel seu enclavament a  mig camí de la Mussara, i com a porta d’entrada a les Muntanyes de Prades, “ofereix un entorn mediambiental privilegiat que cal preservar”, segons explica la regidora de Cultura, Isabel González.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.