‘Las Coyote’ triomfen en la preestrena del seu espectacle a Cambrils

Les nou guanyadores del certamen “Les Noies Coyote” de Catalunya han realitzat aquest diumenge la seva primera posada en escena. A l’escenari de la finca Mas Aureum, a Vinyols i els Arcs, davant un públic entregat i amb les pertinents mesures de
seguretat, les noies s’han entregat als espectadors. Les joves integrants d’aquest grup han presentat un espectacle molt variat amb una sèrie de balls i coreografies espectaculars, tot acompanyat d’espectacle, humor, concursos i diferents animacions.
Prop d’un centenar de persones, situats a les seves respectives taules, han estat els privilegiats de poder gaudir-ho.


Estrena de l’espectacle, el 29 de maig
L’espectacle de “Les Noies Coyote” està sota la direcció d’Héctor Giovanni i Carmina Mirete, amb una reconeguda trajectòria en el món de l’espectacle i els esdeveniments. Giovanni exposa que «fem la preestrena del que serà l’estrena de l’espectacle –el 29
de maig a partir de les 16h– al mateix espai de Mas Aureum. Encara estem polint els detalls, hem treballat molt i crec que pot ser un gran espectacle, una alternativa d’oci donades les circumstàncies» i afegeix «el concepte és vendre el producte a diferents municipis, tenim diferents llocs tancats i contractats i expandir-nos el màxim possible. Hem fet càstings a Tarragona, Barcelona i també anirem a Madrid, Saragossa, entre d’altres. A partir d’aquí volem donar-nos a conèixer pels locals de referència de cada municipi».

El càsting segueix obert
Giovanni assegura que el càsting de noies segueix obert «cerquem noies de cada zona, perquè la gent de cada lloc també les pugui anar a veure. El grup actual està format per noies de les demarcacions de Tarragona i Barcelona, tot i que elles també actuaran per tot arreu. Actualment, el grup està format per 9 noies, anem assajant cada setmana per anar polint l’espectacle. En el camí es van quedant algunes integrants i d’altres es van integrant al show». Héctor Giovanni i Carmina Mirete afirmen que «cal adaptar-se a les possibilitats d’oci actuals i intentar que la gent pugui divertir-se i passar-s’ho bé d’una manera segura, en els seus seients, amb la distància de seguretat».

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.