Les noves tendències del màrqueting postcovid

Les noves tendències del màrqueting postcovid

En un moment marcat per confinaments i restriccions de mobilitat, la forma en que els consumidors es relacionen amb les marques i obtenen els seus productes i serveis ha canviat, sent el comerç electrònic el gran beneficiat a causa del seu evident auge a Espanya.

Davant aquests canvis en els hàbits i demandes dels consumidors, les empreses s’han vist en la necessitat d’evolucionar i adaptar les seves estratègies de màrqueting a aquest nou paradigma. Però, com fer-ho? A continuació, et presentem les 4 tendències claus a seguir per a triomfar amb la teva estratègia de màrqueting en aquesta nova normalitat.

Un bon e-commerce

Actualment, quan les plataformes digitals es presenten com el millor aparador per als productes, tenir una botiga online optimitzada amb una bona usabilitat i accessibilitat i, amb un bon disseny responsive, és clau per a les vendes.

El Storyscaping com a generador d’emocions

Avui dia es va un pas més enllà del conegut storytelling. Ja no val només amb contar històries sinó que és necessari crear i establir un vincle emocional amb el client. Per això, aquesta nova tècnica consisteix a crear una història amb la qual el consumidor pugui empatitzar i viure experiències diferents i innovadores.

L’auge del format audiovisual

Vivim en una època on les xarxes socials són les nostres grans aliades i durant aquest confinament i la nova normalitat aquesta realitat s’ha confirmat. Per això, es presenten com una eina imprescindible que dota a les empreses de l’oportunitat de generar un major abast i, especialment, arribar i impactar als més joves.

Els chatbots com a servei d’atenció al client

Un dels factors més importants en el sector de les vendes, és oferir un bon servei a l’usuari i proporcionar-li una experiència positiva. Per això aquesta eina és fonamental ja que ofereix a les empreses l’oportunitat de poder establir contacte directe amb els clients de manera ràpida i eficient, responent a les seves qüestions i facilitant i millorant la seva experiència.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.