LES VIONCELISTES REUSENQUES MARIONA DE DALMAU I ALBA MUÑOZ PROTAGONISTES DEL CARTELL DE LA GANXET PINTXO DE TARDOR 2018

CARTELL DE LA GANXET PINTXO DE TARDOR 2018

Les alumnes de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació col·laboren desinteressadament en el cartell dedicat a l’Any de la Música a la ciutat.

La Ganxet Pintxo continua contribuint a fer ciutat amb un cartell al·legòric a una de les grans manifestacions d’enguany a la ciutat com és l’Any de la Música. D’aquí que les protagonistes siguin dues violoncel·listes sorgides de la pedrera inesgotable d’intèrprets de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Es tracta de Mariona de Dalmau i Alba Muñoz que han cedit desinteressadament la seva imatge per protagonitzar el cartell de la ruta de tapes. Com és habitual la fotografia és del reusenc Ferran Estivill i el disseny de l’estudi de disseny local, Ovni Comunicació.

D’aquesta manera la ruta de tapes, conscient del paper dinamitzador que juga a Reus i que va més enllà de l’àmbit estrictament gastronòmic, vol aportar el seu gra de sorra per contribuir a projectar la imatge de ciutat en àmbits com pot ser, en aquest cas, la música.

Aquest és el cinquè cartell monogràfic de la Ganxet Pintxo. Una sèrie que es va iniciar la tardor de 2016 amb el futbolista del Reus Deportiu, David Querol, per celebrar l’ascens del Reus Deportiu a la LFP; la primavera de 2017 va ser el torn de la ballarina Lorena Santiago, fotografiada al Teatre Fortuny, per contribuir a l’Any de la Cultura; la tardor de 2017 el protagonista va ser el casteller dels Xiquets Pep López per celebrar una de les temporades històriques dels de la camisa avellana; i la primavera de 2018 el cartell l’ocupava la patinadora Laia Lloses per sumar en benefici de la candidatura Reus Ciutat Europea de l’Esport.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.