L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus exposa els projectes de final de cicle dels seus alumnes

Exposició projectes de final de cicle de l'escola d'art i dissent de Reus

La mostra “A la Parra” recull sis projectes consistents en la creació d’una seu de la D.O. Priorat a la capital del Baix Camp. L’exposició es pot visitar a l’Espai El Llimoner fins al 3 de febrer.

L’Espai Llimoner de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus acull aquests dies l’exposició dels projectes de final de curs realitzats l’any passat per alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny “Projectes i Direcció d’Obres de Decoració” i “Arquitectura Efímera”. En concret, la mostra “A la Parra” consisteix en sis projectes de disseny d’una seu de la D.O. Priorat a Reus a l’interior de l’històric edifici del Dispensari Antituberculós.

Els projectes exposats són els treballs de Final de Cicle que van realitzar els alumnes durant el curs passat. Però han estat els estudiants actuals els encarregats d’organitzar l’exposició dels projectes. Les obres s’exhibeixen sobre una estructura de mallàs corregut dissenyada per l’alumna Miriam Duro que pretén apropar-nos al món del vi i la parra. Els alumnes de 2n curs d’Arquitectura Efímera i de 1er curs d’Infografia 3D han participat també en la realització del vídeo del Making Off. La mostra es podrà visitar a l’Espai Llimoner de Reus (carrer del Vent,6) fins al proper 3 de febrer.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.